K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #11 T21 dedi: @Kiznaiver Razer Ornata V3 Mecha Membran veya MSI Vigor GK 50 nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Yazdığınız Razer klavye alınmaz. GK50 de alınabilir bütçeyi aşmıyorsa.
T21 dedi: @Kiznaiver Razer Ornata V3 Mecha Membran veya MSI Vigor GK 50 nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Yazdığınız Razer klavye alınmaz. GK50 de alınabilir bütçeyi aşmıyorsa.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2023 #12 Kiznaiver dedi: Yazdığınız Razer klavye alınmaz. GK50 de alınabilir bütçeyi aşmıyorsa. Genişletmek için tıkla... O zaman GK 50'ye yöneleceğim, teşekkürler.
Kiznaiver dedi: Yazdığınız Razer klavye alınmaz. GK50 de alınabilir bütçeyi aşmıyorsa. Genişletmek için tıkla... O zaman GK 50'ye yöneleceğim, teşekkürler.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 18 Ocak 2023 #13 T21 dedi: Linkini vereceğim ürünleri almak istiyorum, ne düşünüyorsunuz? Steelseries Apex 3 Corsair Ironclaw mouse Hawk kumaş koltuk Blackshark V2 Şunun yerine bunu al dediğiniz ürün var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bende BlackShark kullanıyorum kulaklık olarak ve cok iyi kulagina takınca dışarıdan ses gelmiyor bildigin.
T21 dedi: Linkini vereceğim ürünleri almak istiyorum, ne düşünüyorsunuz? Steelseries Apex 3 Corsair Ironclaw mouse Hawk kumaş koltuk Blackshark V2 Şunun yerine bunu al dediğiniz ürün var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam bende BlackShark kullanıyorum kulaklık olarak ve cok iyi kulagina takınca dışarıdan ses gelmiyor bildigin.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #14 SouSage dedi: Hocam bende BlackShark kullanıyorum kulaklık olarak ve cok iyi kulagina takınca dışarıdan ses gelmiyor bildigin. Genişletmek için tıkla... Onca para veriyorsun, bir zahmet yalıtımi olsun.
SouSage dedi: Hocam bende BlackShark kullanıyorum kulaklık olarak ve cok iyi kulagina takınca dışarıdan ses gelmiyor bildigin. Genişletmek için tıkla... Onca para veriyorsun, bir zahmet yalıtımi olsun.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 18 Ocak 2023 #15 T21 dedi: Onca para veriyorsun, bir zahmet yalıtımi olsun. Genişletmek için tıkla... Ben 1yıl once falan almıştım şükür ki almışım.
T21 dedi: Onca para veriyorsun, bir zahmet yalıtımi olsun. Genişletmek için tıkla... Ben 1yıl once falan almıştım şükür ki almışım.