S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.834 Makaleler 13 Çözümler 35 27 Mayıs 2021 #11 QuantumF dedi: Ekran kartım AMD sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olabilir.
QuantumF Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 269 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #12 m47 dedi: OBS en iyi kayıt programıdır? Ayarları doğru yapınca 0 kasma oluyor OBS ayarlarını araştırın ve önerimdir. Genişletmek için tıkla... Bakabileceğim bir video atarsanız güzel olur. SALOOWEN dedi: Sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... O zaman Bandicam deneyeyim.
m47 dedi: OBS en iyi kayıt programıdır? Ayarları doğru yapınca 0 kasma oluyor OBS ayarlarını araştırın ve önerimdir. Genişletmek için tıkla... Bakabileceğim bir video atarsanız güzel olur. SALOOWEN dedi: Sorun olabilir. Genişletmek için tıkla... O zaman Bandicam deneyeyim.
Y yaagzrmkc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 2.932 Makaleler 2 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Mayıs 2021 #13 Windows+G ile kayıt alıyorum ben.
QuantumF Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 269 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #14 yaagzrmkc dedi: Windows+g ile kayıt alıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım desteklemiyor onu. AMD Radeon HD 6570.
yaagzrmkc dedi: Windows+g ile kayıt alıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım desteklemiyor onu. AMD Radeon HD 6570.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 27 Mayıs 2021 #15 QuantumF dedi: Bakabileceğim bir video atarsanız güzel olur. O zaman Bandicam deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Şu video işinize yarayabilir deneyin olmazsa Bandicam denersiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
QuantumF dedi: Bakabileceğim bir video atarsanız güzel olur. O zaman Bandicam deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Şu video işinize yarayabilir deneyin olmazsa Bandicam denersiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
QuantumF Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 269 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #16 m47 dedi: Şu video işinize yarayabilir deneyin olmazsa Bandicam denersiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamam sağ olun.
m47 dedi: Şu video işinize yarayabilir deneyin olmazsa Bandicam denersiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamam sağ olun.