H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 887 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Oyun oynarken bilgisayar Alt+Tab atıp duruyor, bunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2023
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Kasım 2023 #2 H2onyaa dedi: Merhaba arkadaşlar. Oyun oynarken bilgisayar Alt+Tab atıp duruyor, bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Görüntü (Display) ayarlarınızı değiştirmeyi dener misiniz? Fullscreen, Borderless, Borderless Fullscreen olan kısımları.
H2onyaa dedi: Merhaba arkadaşlar. Oyun oynarken bilgisayar Alt+Tab atıp duruyor, bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Görüntü (Display) ayarlarınızı değiştirmeyi dener misiniz? Fullscreen, Borderless, Borderless Fullscreen olan kısımları.
1Ryomen Sukuna Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 902 Çözümler 4 Yer Ülke'nin En Batısı 26 Kasım 2023 #3 H2onyaa dedi: Merhaba arkadaşlar. Oyun oynarken bilgisayar Alt+Tab atıp duruyor, bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Yapışkan tuşlar açık kalmış olabilir. Windows+W yapın düzelmez ise klavyenin kablosunu sök tekrar tak.
H2onyaa dedi: Merhaba arkadaşlar. Oyun oynarken bilgisayar Alt+Tab atıp duruyor, bunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Yapışkan tuşlar açık kalmış olabilir. Windows+W yapın düzelmez ise klavyenin kablosunu sök tekrar tak.
H H2onyaa Hectopat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 887 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #4 1Ryomen Sukuna dedi: Yapışkan tuşlar açık kalmış olabilir. Windows+W yapın düzelmez ise klavyenin kablosunu sök tekrar tak. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Kaanolovski dedi: Görüntü (display) ayarlarınızı değiştirmeyi dener misiniz? Fullscreen, borderless, borderless fullscreen olan kısımları. Genişletmek için tıkla... Değişen bir şey yok anlamadım Windows 11'e geçtiğimden beri böyle. H2onyaa dedi: Denedim olmadı. Değişen bir şey yok anlamadım Windows 11'e geçtiğimden beri böyle. Genişletmek için tıkla... Format mı atsam ki. Yardım edebilecek yok mu? H2onyaa dedi: Denedim olmadı. Değişen bir şey yok anlamadım Windows 11'e geçtiğimden beri böyle. Format mı atsam ki. Yardım edebilecek yok mu? Genişletmek için tıkla... Sorunu buldum sadece EA oyunlarında yapıyor anlamadım. Son düzenleme: 28 Kasım 2023
1Ryomen Sukuna dedi: Yapışkan tuşlar açık kalmış olabilir. Windows+W yapın düzelmez ise klavyenin kablosunu sök tekrar tak. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Kaanolovski dedi: Görüntü (display) ayarlarınızı değiştirmeyi dener misiniz? Fullscreen, borderless, borderless fullscreen olan kısımları. Genişletmek için tıkla... Değişen bir şey yok anlamadım Windows 11'e geçtiğimden beri böyle. H2onyaa dedi: Denedim olmadı. Değişen bir şey yok anlamadım Windows 11'e geçtiğimden beri böyle. Genişletmek için tıkla... Format mı atsam ki. Yardım edebilecek yok mu? H2onyaa dedi: Denedim olmadı. Değişen bir şey yok anlamadım Windows 11'e geçtiğimden beri böyle. Format mı atsam ki. Yardım edebilecek yok mu? Genişletmek için tıkla... Sorunu buldum sadece EA oyunlarında yapıyor anlamadım.