Oyun esnasında %100 disk kullanımı ve FPS drop

Arkadaşlar 3D Wallpaper kullanıyor arkadaş. Onu kapatsın yeter niye konuyu uzatıyorsunuz?
@AktifCan 'a bir şey anlatamıyorum, o yüzden uzadı. Uzattıkça uzatıyor.
Konu sahibine önerim, Wallpaper Engine'i kapat ve dizin oluşturma ayarlarına girip bütün klasörleri kaldır. En azından sorunu bastırırsın, sonradan da SSD alıp sorunu çözersin.
Harddisk Kutusu - n11.com Takacak USB girişi yok olabilir ama neyse.
USB biraz sakat. USB portunun 3.0 olması gerekiyor ki iyi bir performans alınabilsin, ayrıca kutunun da 3.0 olması gerekiyor. Ayrıca oyundayken yanlışlıkla diski çıkarırsanız oyun çöker. Zamanla USB kablosu eğer cihaz çok taşınıyorsa deforme olabilir ve bu da okuma hatalarına neden olabilir. Pek tavsiye etmem ancak denenebilir.
Yine de günümüzde 120 GB SSD alınmaz. En az 240 GB alınmalı ki rahat edilsin.

@yusuf6554 Konuşmaları okuyan görür kimin uzattığını. Windows 8 vs Windows 8.1'de de %100 disk sorunu var diyorum inanç savunur gibi yok diyorsun, günümüzde SSD kullanılmalı diyorsun konuyu asgari ücrete fakir edebiyatına getiriyorsun, sonra SSD'yi takacak yer yok diyorsun ona çözüm sunuyorum yine uzatıyorsun. Senin amacın bana bilmişlik taslamak.
Ben kullanıyorum sıkıntısı yok.

Neyse, konu çok uzadı. Daha fazla uzatmayalım. Yoksa konu kilitlenmesi gelir.
Ben kullanıyorum sıkıntısı yok.
Bu gidişle ben de bu çözümü deneyeceğim galiba. Çünkü diskim çok doluyor. Sanal makine testleri de yaptığım için yetmiyor.

Hocam ben şimdi bilgisayarı boşaltmak için format atmayı düşünüyorum.Sence şimdi Windows 10 yerine Windows 8.1 kursam daha mantıklı olur mu ?

Windows 10 SSD için yapılmış desem abartmış olmam.

Merhaba sorunun neden kaynaklı olduğunu buldunuz mu aynı sorunu bende yaşıyordum anakart değiştirdim ve düzelmişti 5 6 ay sonra tekrar drop girmeye başladı bilgisayarı kapat aç yapınca bazen düzeliyor sizce neden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…