Oyun Esnasında Syntp.sys Hatası

Synaptics Toucpad sürücüsünü güncelleyin. Mevcut sürücü sürümü ve Donanım Kimliği'ni belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
Donanım kimlikleri:
ACPI\VEN_SYN&DEV_2601
ACPI\SYN2601
*SYN2601
Sürüm:19.2.1.8

Synaptics PS/2 Port TouchPad
Nerden güncelleyeceğimi bulamadım kendi sitesinde ise link yok farklı siteler var fakat güvenli mi bilmiyorum.

Son düzenleme:
Daha net cevap verirseniz sevinirim. Bu sorunu yaşayan çok kullanıcı var ve kesin bir çözüm oluşturmayı amaçlıyoruz.

Verdiğim sürücü uydu mu?

Sürücü uymadı sitede sorun vardı bende bir üst sürümünü indirdim sonra temp klosörüne çıkarttı oradan setup yaptım indirdim.
Mavi ekran hatası kesin çözüldüğü hakkında emin değilim şu anlık bir hata yok olursa yazarım.
İndirdiğim sürücü: Synaptics TouchPad Driver

Daha net cevap verirseniz sevinirim. Bu sorunu yaşayan çok kullanıcı var ve kesin bir çözüm oluşturmayı amaçlıyoruz.

Verdiğim sürücü uydu mu?

Tekrardan merhaba Recep abi hata yine oldu indirdiğim driver bir işte yaramadı çözümünü haftalardır araştırıyorum yok, şaka gibi.

Komik tarafı ise 3 günde 1 oluyor :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı