Oyun Fatih'i bilgisayar alınır mı?

Alperen Bastan

Megapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Zone 1680 [Oyun Fatih'i] | R5 1600 ASUS Dual RX 580 O4G 8GB DDR4 240GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com bu bilgisayarı almak istiyorum. Sizce herhangi bir parçayı deştirmeme gerek var mı? Çünkü kasa SSD'ye pek ısınamadım. Bir de daha iyi sistem tavsiyelerine açığım. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.
SSD tarafında bir problem yaşayacağınızı sanmam ancak kasayı değiştirmenizi öneririm. Hava akışı kötü bir kasa ve ısınma problemi yaşarsınız. Gamepower markası zaten kötü bir marka.

Zone 1680 [Oyun Fatih'i] | R5 1600 ASUS Dual RX 580 O4G 8GB DDR4 240GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com bu bilgisayarı almak istiyorum. Sizce herhangi bir parçayı deştirmeme gerek var mı? Çünkü kasa SSD'ye pek ısınamadım. Bir de daha iyi sistem tavsiyelerine açığım. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.

Bence bu sistem iyi gözüküyor tabi yapmak isteyebileceğiniz 2 şey var birincisi ramını 16gb yapmak ve ikincisi soğutma sistemini sıvı soğutma yapmak bu sistemi ömürlük kılabilir.Ben örneğin hala 775 pin bir işlemci ve ddr2 anakart kullanıyorum ve sonuna kadar overclock ile istediğim tatmin edici sonuçlar alıyorum .

Anakartı Gigabyte B450m s2h al ileriye dönük olması için.
SSD'de bildiğim kadarıyla kronik bir sorun yok ama eşşeğin malı alınmaz.
Kasa'yı Corsair Carbide Spec Delta yapıp al. İnan bana 200 lira fazla verip kafanı hiç strese sokmaman daha iyi.
Ha birde OC yapıcaksan stok fan yetmeyebilir. Sıvı soğutmada al yanına fakat onunla ilgili bir öneri yapamayacağım.
Son olarak eğer daha ileriye dönük bir sistem olmasını istiyorsan 2*8 8gb ram al. Ben Corsair öneririm fakat XPG'de gayet iyi diyenler var.

Kasa'yı Corsair Carbide Spec Delta yapıp al. İnan bana 200 lira fazla verip kafanı hiç strese sokmaman daha iyi.
Ha birde OC yapıcaksan stok fan yetmeyebilir. Sıvı soğutmada al yanına fakat onunla ilgili bir öneri yapamayacağım.
Son olarak eğer daha ileriye dönük bir sistem olmasını istiyorsan 2*8 8gb ram al. Ben Corsair öneririm fakat XPG'de gayet iyi diyenler var.
VOK-Prodigy/AMD Ryzen 5 1600/MSI GTX 1650 SUPER VENTUS XS OC 4GB/8GB DDR4/240GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA böyle bir sistem buldum daha yeni toplanmış bir youtube kanalı tarafından.. Sizce bu ilk attığımdan iyimidir? Kasasından dolayı canım sıkıldı power i vs. Sıkıntı yapar diye

Bence bu sistem iyi gözüküyor tabi yapmak isteyebileceğiniz 2 şey var birincisi ramını 16gb yapmak ve ikincisi soğutma sistemini sıvı soğutma yapmak bu sistemi ömürlük kılabilir.Ben örneğin hala 775 pin bir işlemci ve ddr2 anakart kullanıyorum ve sonuna kadar overclock ile istediğim tatmin edici sonuçlar alıyorum .
Hocam niye sıvı soğutma bu bütçede? Çok daha kaliteli bileşenler alıp Arctic E sport Duo almak varken niye?

Ana kartı b450m aldım rami 2*8 aldım işlemciyi ryzen 5 2600e yükselttim ekran kartını yükselttim mi hatırlamıyorum ama asus rx580di. Diğer bileşenler aynı. Kasa geldiğinde yorumlarımı iletirim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı