S sawqgbdhf Hectopat Katılım 18 Kasım 2015 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2015 #1 Oyun FPS'sini gösteren program öneriniz var mı? Fraps hariç. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2015
İbrahim Göksoy Megapat Katılım 28 Ağustos 2013 Mesajlar 799 Çözümler 4 Yer Antalya Manavgat Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 3 Aralık 2015 #2 MSI After Burner
eXtremeReVenge44 Kilopat Katılım 3 Kasım 2014 Mesajlar 401 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2015 #3 MSI Afterburner, ShadowPlay, Bandicam, Action. Bu programlar video çekmesen bile FPS'i öğrenmene yardım edebilir.
MSI Afterburner, ShadowPlay, Bandicam, Action. Bu programlar video çekmesen bile FPS'i öğrenmene yardım edebilir.
GASMAN01 Hectopat Katılım 31 Ekim 2015 Mesajlar 105 Yer adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 3 Aralık 2015 #4 MSI After Burner
Ahmet54 Kilopat Katılım 7 Temmuz 2013 Mesajlar 1.805 Çözümler 6 Yer Sakarya 3 Aralık 2015 #5 İçlerinde en iyisi MSI afterburner. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İçlerinde en iyisi MSI afterburner. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cihan Taşkın Kilopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 147 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzik Öğretmeni - Müzisyen 10 Ocak 2016 #7 Steam kullanıyorsan ayarlar'dan fps göstergesini açabilirsin. Fraps da işe yarar...
furkanxdgs4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2015 Mesajlar 1.250 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrencilik 10 Ocak 2016 #8 Bir sorum olucak? Peki FPS gösterirken FPS kaybı olabiliyor mu? Çünkü ben GTA 4 EFLC'yi 30-40FPS'de oynarken -öyle düşünüyorum çünkü akıcıydı- MSI AfterBurner ile FPS göstergesini açtığımda oyun akıcılığını kaybetti ve kasmaya başladı.
Bir sorum olucak? Peki FPS gösterirken FPS kaybı olabiliyor mu? Çünkü ben GTA 4 EFLC'yi 30-40FPS'de oynarken -öyle düşünüyorum çünkü akıcıydı- MSI AfterBurner ile FPS göstergesini açtığımda oyun akıcılığını kaybetti ve kasmaya başladı.