Boslux
Decapat
Daha fazla
- Meslek
- Search Engine Optimization
Merhaba arkadaşlar, kendi başıma başladığım bu süreçte tek başıma bir noktaya kadar geldim. Unity2D üzerine yoğunlaştım şimdi merak ettiğim bir konu var bir firmaya girmek o kadar da kolay değil (yurtdışındayım) fakat kendi ekibini kurmak ya da var olan bir ekibe katılmak mantıklı mı? Bahsetmek istediğim ekiplerde yeni oyun geliştiren ya da belli yerlere gelmiş para yerine bir fikir ortaya koyan ya da acemi oldukları için birleşip daha iyi olmak isteyen topluluklar.
Sorma nedenim temelde şu belli bir seviyeye çıktıktan sonra daha da pişmek için bir topluluğun içinde olmak daha mi iyi yoksa yine tek başıma yeni şeyler öğrenmek için uğraşmalı mıyım?
Şu ana kadar yaptığım projeler hep ya tam bitmedi ya da bırakmak zorunda kaldım bir süredir de çalışma yoğunluğumdan PC başına geçemiyordum şimdi tekrardan başladım ve bu konuda deneyimli ya da benzer bir süreç yaşamış insanlardan bilgi almak isterim.
Sorma nedenim temelde şu belli bir seviyeye çıktıktan sonra daha da pişmek için bir topluluğun içinde olmak daha mi iyi yoksa yine tek başıma yeni şeyler öğrenmek için uğraşmalı mıyım?
Şu ana kadar yaptığım projeler hep ya tam bitmedi ya da bırakmak zorunda kaldım bir süredir de çalışma yoğunluğumdan PC başına geçemiyordum şimdi tekrardan başladım ve bu konuda deneyimli ya da benzer bir süreç yaşamış insanlardan bilgi almak isterim.