2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 22 Şubat 2021 #11 Her dilde olur. Ben Basic tercih ediyorum. Çünkü daha kolay oluyor. Ama sen daha en baştasın. Kafan karışır sadece. Bir kaç işlem bilmekle hiç bir şey olmaz.
Her dilde olur. Ben Basic tercih ediyorum. Çünkü daha kolay oluyor. Ama sen daha en baştasın. Kafan karışır sadece. Bir kaç işlem bilmekle hiç bir şey olmaz.
osmangny Hectopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 92 Çözümler 1 Yer Evinönü Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Doğmak,Çoğalmak,Ölmek 29 Mart 2021 #12 TerabyteForever dedi: 3D grafiklerin algoritmalarını daha düşük seviyeden, yani donanıma yakın izlemek için OpenGL gibi bir API ile programlama yapmanızı öneririm. Oyunlarda hız ön planda olacağı için C#'tan başlayıp C++'a geçmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... C# için OpenTK API kullanarak.OpenGL ile oyun geliştirmek güzel olacaktır. İçinde OpenAL fonksiyonlarıda bulunuyor.
TerabyteForever dedi: 3D grafiklerin algoritmalarını daha düşük seviyeden, yani donanıma yakın izlemek için OpenGL gibi bir API ile programlama yapmanızı öneririm. Oyunlarda hız ön planda olacağı için C#'tan başlayıp C++'a geçmenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... C# için OpenTK API kullanarak.OpenGL ile oyun geliştirmek güzel olacaktır. İçinde OpenAL fonksiyonlarıda bulunuyor.
4 479980 Decapat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 742 Çözümler 1 31 Ocak 2022 #13 Python guzel ama buyuk capli uygulamalar için uygun değil bence C# tan ilk başta uzak dur C++ hizli ve en iyisidir ondan basla sonra C# a gec bence
Python guzel ama buyuk capli uygulamalar için uygun değil bence C# tan ilk başta uzak dur C++ hizli ve en iyisidir ondan basla sonra C# a gec bence