Oyun hakkında içerikler barındıran bir websitesi oluşturmak

chainsawrs

Decapat
Öncelikle herkese merhabalar.
Ben bir web sitesi açmayı düşünüyorum. Bu web sitesi tamamen bir oyuna ve o oyuna ait içerikler barındıracak. Örnek verecek olursak pubgxxx.com gibi bir site. Bu site içerisinde PUBG'ye dair her şey olacak. Espor gelişmeleri, oyun güncellemeleri, map ve oyuna dair bilgiler vesaire. Direkt olarak bir oyunun adını barındıran web sitesi açmam yasal açıdan sıkıntı doğurur mu? Oyun adı, logosu, oyuna dair içerikler bulunacağı için bir problem yaşar mıyım? Bunu sadece PUBG olarak düşünmeyin Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, League of Legends, Valorant, TFT gibi başka oyunlar için de geçerli. Bu gibi oyunlara dair içerikler ve haberler yayımlayacağım bir web sitesi açmam yasal açıdan problem doğurabilir mi?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Bence sorun olacağını zannetmiyorum. Sonuçta dosya vs paylaşmayacaksın sadece haber bilgi paylaşacaksın. Çoğu sitede zaten haber yapıyor olsa onlara olurdu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…