S sadef Femtopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #1 Ben mobil bir oyun yapmak istiyorum, oyunu hangi uygulama üzerinden yapabilirim ücretsiz olarak? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mayıs 2021
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Mayıs 2021 #2 Appinventor deneyebilirsiniz. Belki Unity.
R RSK06 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.365 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #3 Nasıl yani? Uygulama yapmak öyle kolay değil, Java öğrenmeniz lazım.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.912 Çözümler 70 Yer İstanbul 10 Mayıs 2021 #4 Unreal Engine güzeldir ama mobil için en çok Unity kullanılıyor. (Fall Guys, Among Us gibi örnekleri var.) körbiginar dedi: Appinventor deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulama yapabilir ama oyun zor. Daha oyuna yönelik bir şeyler kullanması gerekir.
Unreal Engine güzeldir ama mobil için en çok Unity kullanılıyor. (Fall Guys, Among Us gibi örnekleri var.) körbiginar dedi: Appinventor deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulama yapabilir ama oyun zor. Daha oyuna yönelik bir şeyler kullanması gerekir.
S sadef Femtopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #5 körbiginar dedi: Appinventor deneyebilirsiniz. Belki Unity. Genişletmek için tıkla... Unity öneriliyor sizce o nasıl bilginiz var mı?
körbiginar dedi: Appinventor deneyebilirsiniz. Belki Unity. Genişletmek için tıkla... Unity öneriliyor sizce o nasıl bilginiz var mı?
TarumarEdici Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 306 Çözümler 1 10 Mayıs 2021 #6 Benim arkadaşlarım Unity kullanıyor.
S sadef Femtopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #7 The User 0 dedi: Unreal Engine güzeldir ama mobil için en çok Unity kullanılıyor. (Fall Guys, Among Us gibi örnekleri var.) Hocam uygulama yapabilir ama oyun zor. Daha oyuna yönelik bir şeyler kullanması gerekir. Genişletmek için tıkla... unity hakkında bilginiz var mı? herkes orayı öneriyor da
The User 0 dedi: Unreal Engine güzeldir ama mobil için en çok Unity kullanılıyor. (Fall Guys, Among Us gibi örnekleri var.) Hocam uygulama yapabilir ama oyun zor. Daha oyuna yönelik bir şeyler kullanması gerekir. Genişletmek için tıkla... unity hakkında bilginiz var mı? herkes orayı öneriyor da
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 10 Mayıs 2021 #8 The User 0 dedi: Unreal Engine güzeldir ama mobil için en çok Unity kullanılıyor. (Fall Guys, Among Us gibi örnekleri var.) Hocam uygulama yapabilir ama oyun zor. Daha oyuna yönelik bir şeyler kullanması gerekir. Genişletmek için tıkla... Hocam bize çalıştırmışlar da biraz. Güzel şeyler yapılabilir gibi duruyordu. Oyunun komplikeliğine bağlı. sadef dedi: Unity öneriliyor sizce o nasıl bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hiç kullanmadım, bir fikrim yok. Ama güzel oyunlar yapılıyor.
The User 0 dedi: Unreal Engine güzeldir ama mobil için en çok Unity kullanılıyor. (Fall Guys, Among Us gibi örnekleri var.) Hocam uygulama yapabilir ama oyun zor. Daha oyuna yönelik bir şeyler kullanması gerekir. Genişletmek için tıkla... Hocam bize çalıştırmışlar da biraz. Güzel şeyler yapılabilir gibi duruyordu. Oyunun komplikeliğine bağlı. sadef dedi: Unity öneriliyor sizce o nasıl bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hiç kullanmadım, bir fikrim yok. Ama güzel oyunlar yapılıyor.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.912 Çözümler 70 Yer İstanbul 10 Mayıs 2021 #9 sadef dedi: Unity öneriliyor sizce o nasıl bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Unity kullanacaksan C# bilmen lazım. Kullanımı basit ve mağazasından model vb. indirebilirsin.
sadef dedi: Unity öneriliyor sizce o nasıl bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Unity kullanacaksan C# bilmen lazım. Kullanımı basit ve mağazasından model vb. indirebilirsin.
S sadef Femtopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #10 RSK06 dedi: Nasıl yani? Uygulama yapmak öyle kolay değil, Java öğrenmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... dostum bir sürü yardımcı kaynak artı olarak ta bir sürü bu konu hakkında video var elimden geldiğince yapmaya çalışacam
RSK06 dedi: Nasıl yani? Uygulama yapmak öyle kolay değil, Java öğrenmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... dostum bir sürü yardımcı kaynak artı olarak ta bir sürü bu konu hakkında video var elimden geldiğince yapmaya çalışacam