M MotherSlayer21 Femtopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar ben Steam'den oyun aldım ancak beğenmedim ama satamıyorum. 2 haftadan uzun diye hesaptan da kaldıramıyorum. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2021
Arkadaşlar ben Steam'den oyun aldım ancak beğenmedim ama satamıyorum. 2 haftadan uzun diye hesaptan da kaldıramıyorum. Ne yapmalıyım?
Çözüm VIN 7 Şubat 2021 MotherSlayer21 dedi: Arkadaşlar dalga geçiyo. Genişletmek için tıkla... Steam > Profil > Profili Düzenle > Gizlilik Ayarları > Oyun Detayları > Gizli
MotherSlayer21 dedi: Arkadaşlar dalga geçiyo. Genişletmek için tıkla... Steam > Profil > Profili Düzenle > Gizlilik Ayarları > Oyun Detayları > Gizli
haramii Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 513 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Şubat 2021 #11 Schizophren dedi: Hen*AI Genişletmek için tıkla... Hındır dınırdıdındın işte. Artı 0 Eksi
KS KS M MotherSlayer21 Femtopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #12 Çözüm için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 7 Şubat 2021 #13 MotherSlayer21 dedi: Çözüm için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Oyuna sağ tık yapıp ayarlardan oyun gizleme var... Steam yüklü değil tam olarak nereden söyleyemiyorum. Artı 0 Eksi
MotherSlayer21 dedi: Çözüm için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Oyuna sağ tık yapıp ayarlardan oyun gizleme var... Steam yüklü değil tam olarak nereden söyleyemiyorum.