Epic Games Oyun iade edilemiyor

meydiageo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: BIOSTAR A520MHP

İşlemci: AMD Ryzen 5 5500, 3.6 Ghz

RAM: Thull Vortex Black 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16

Ekran Kartı: Quadro Radeon RX 560 Series (4 GB)

Monitör: Excalibur 27’’ 300Hz 1ms Curved Gaming Monitör (M.E27FVC-E)

400W Quadro marka PSU

İşlemci Kule tipi soğutma: Frisby FCL-F1332C DC FAN

SİSTEMİM HAZIR SİSTEM!

HAZIR SİSTEMİN KODU;
quadro GAMEMAX RX5 55162
İade türü; kendi kendine iade edilebilir ancak ürünü iade edemiyorum. Yanlışlıkla bir oyun satın aldım hiç oynamadım indirmedim. İade etmek istediğim saniyede site hata veriyor. 2 kere destek ekibine mail attım. Sorunu nasıl çözerim?

Fotoğrafı aşağı bıraktım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251218-101439.png
    134,5 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Bu aralar Epic'te genel bir server sorunu var galiba, ben de tam çözemedim. Geçen Hogwarts'ın ücretsiz hediyesini almak için bile aynı hatadan 4 saat PC ekranına baktım mal gibi. İkinci ekrana attım Epic'i, MC oynadım o ara. Bana mısın demedi. Büyük ihtimal yılbaşı indirimlerinden dolayı şu an serverları aşırı yükleniyor diyeceğim de yıl 2025 oldu. Ne alaka, Türkiye'de miyiz ki server problem yaratsın diyorum içimden.

Koskoca Epic, her sene çöküyor. TLOU alacaktım Epic ödülleri ile inşallah iade hızlı olurda yetişir. Gecikmese bari

Hocam merhaba tekrar kurcaladım konuyu kusura bakmayın. Bir sorum olacak. İade için 2 tane ticket yolladım Epic Games desteğe. Ne zaman geri dönüş yaparlar? Bilginiz var mı?

Son düzenleme:

Destek kısmı hakkında hiçbir fikrim yok. Kusura bakma kral.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…