G2lgs Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #1 Steam'de bir oyunda envanter yaptım. Eğer oyunu iade edersem envanteri silinir mi? Veya takas banı kalkınca satabilir miyim?
Steam'de bir oyunda envanter yaptım. Eğer oyunu iade edersem envanteri silinir mi? Veya takas banı kalkınca satabilir miyim?
Charaa Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #2 Kalkmaması lazım. Ben satın almadigim oyunların itemlerini alıyordum. Artı 0 Eksi
KS KS G2lgs Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2023 #3 Charaa dedi: Kalkmaması lazım. Ben satın almadigim oyunların itemlerini alıyordum. Genişletmek için tıkla... Biraz ingilizce kaynaklarda araştırdım, gitmiyor galiba. Artı 0 Eksi
Charaa dedi: Kalkmaması lazım. Ben satın almadigim oyunların itemlerini alıyordum. Genişletmek için tıkla... Biraz ingilizce kaynaklarda araştırdım, gitmiyor galiba.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.480 Çözümler 775 25 Haziran 2023 #4 Bir oyunu iade edince veya kütüphaneden kaldırınca envanterdeki öğeler silinmez. Aynı oynama süresinin ve başarımların silinmediği gibi. Artı 0 Eksi
Bir oyunu iade edince veya kütüphaneden kaldırınca envanterdeki öğeler silinmez. Aynı oynama süresinin ve başarımların silinmediği gibi.