Steam Oyun iade olur mu?

Aqunex

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bundan 1 yıl önce şu an satın aldığım oyunu 6 7 saat oynamıştım. Şu an alma isteği geldi ve aldım ama 30 dk oynamanın sonucunda beni sarmadığını fark ettim. İade etmek istesem iade olur mu?

Satın alım üzerinden 2 hafta geçmiş ve 3 saatten fazla oynanmış oyunlarda iade alınmıyor.

tam olarak anlamadım. 6-7 saat oynayıp iade mi ettin? yoksa 6-7 saat önceden oynayıp şimdi tekrar mı indirdin?

Muhtemelen daha önce oynadığın 6-7 saati sayacaktır. Güncel oynadığınız süreyi üstüne ekleyebilir. Muhtemelen iade olmaz diye düşünüyorum. Ama şansınızı deneyin.

Muhtemelen daha önce oynadığın 6-7 saati sayacaktır. Güncel oynadığınız süreyi üstüne ekleyebilir. Muhtemelen iade olmaz diye düşünüyorum. Ama şansınızı deneyin.

Vallahi bende katılıyorum iade olmaz gibi ama önceden alıp iade etmiş anladığım kadarıyla.

tam olarak anlamadım. 6-7 saat oynayıp iade mi ettin? yoksa 6-7 saat önceden oynayıp şimdi tekrar mı indirdin?
yok geçen sene 1 haftalık mı ne ücretsiz olarak oynanabiliyordu oyun oradan oynamıştım süresi dolunca kütüphaneden gitti

Yok geçen sene 1 haftalık mı ne ücretsiz olarak oynanabiliyordu oyun oradan oynamıştım süresi dolunca kütüphaneden gitti.

O zaman sıkıntı olmaz. İade edebilirsiniz, yine de ne olur ne olmaz oyun hakkında beğenmediğiniz şeyleri yazın derim garanti olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…