Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 10 Nisan 2023 #1 Steam'da bir bir oyun aldım, beğenmedim iade etmek istiyorum. Param kartıma mı gelir Steam cüzdanıma mı?
Steam'da bir bir oyun aldım, beğenmedim iade etmek istiyorum. Param kartıma mı gelir Steam cüzdanıma mı?
Çözüm SiyahPassat 10 Nisan 2023 Karttan aldıysanız orada seçenek oluyor: Cüzdana mı iade istersin, karta mı? Diye. Cüzdandan aldıysan bir seçeneğin yok tekrar cüzdana iade oluyor
Karttan aldıysanız orada seçenek oluyor: Cüzdana mı iade istersin, karta mı? Diye. Cüzdandan aldıysan bir seçeneğin yok tekrar cüzdana iade oluyor
Frstghost Kilopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 4.718 Makaleler 2 Çözümler 80 10 Nisan 2023 #11 Nereden aldiysan oraya iade eder. Ama eger kredi kartiyla aldiysan cüzdana iade etme secenegide oluyor. Ama cüzdanla alirsan sadece cüzdana iade ediyor. Artı 0 Eksi
Nereden aldiysan oraya iade eder. Ama eger kredi kartiyla aldiysan cüzdana iade etme secenegide oluyor. Ama cüzdanla alirsan sadece cüzdana iade ediyor.