Oyun içi hangi video Programı ?

kLkN7

Hectopat
Yer
Adana
Evet arkadaşlar. Soru başlıkta yazılı. Fraps ve Bandicam kullandım. Bandicam'ı uzun süre kullandım ancak son zamanlarda yaşadığım sıkıntılardan dolayı değiştirmek istiyorum. Sizlerin kullandığı, kolay ve kullanışlı programlar nelerdir öğrenmek istedim.

Bu konuda en kaliteli program Fraps. En kaliteli çekimi ondan alırsın. Ancak 1 dakikalık videoya 2, 3 GB düşebilir. Action! ise Fraps'ten sonra gelen en kaliteli video çekme programı. FPS değerlerinde az biraz düşüş yaşatsa da, kaliteli programdır. Bu ikisi arasında seçim sana kalmış.

Action'un, video çekimi esnasında kaç FPS alındığını, videoda gösterme özelliği var. Bu küçümsenmemesi gereken bir özellik.
Alperen Şahin çok sık kullanır bu programı. Ziyadesiyle memnun.

Yok ben FRAPS kullanacağım dersen programlar aracılığı ile videonun boyutunu küçültebiliyorsun, görüntü kalitesine pek zarar vermeden.
Format Factory öneririm küçültme işlemi için, farklı işlerini de halledebilirsin bu programla.

Camtasia'yı videoya son halini verirken kullanıyorum zaten. FRAPS daha önce kullanmıştım zaten, video boyutunu düşürme vs gibi işlemlerden dolayı ondan da biraz soğudumu söyleyebilirim. Action'u deneyeceğim, teşekkürler. Alperen Şahin adlı üyemize de PM yoluyla soracaktım, videolar çektiğini görmüşrüm, ancak forumdaki mesaj sayım yetmeyince böyle bir konu açmak sorunda kaldım. Sonuç olarak Action'a göz atacağım. Teşekkürler cevaplar için.

EDIT: Bu arada elinizde link var mı Action! için ?
EDIT-2 : İndirdim ama serial arıyorum. Eğer elinizde varsa PM'den atarsanız memnun olurum.
EDIT-3: Tamam her şey halloldu. Konu kapanabilir.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar videonun boyutu yine 2 GB'yi buldu. 1.30 dakikalık bir video. Format Factory de 0x0000001 gibi bir hata veriyor. Format Factory yerine ne kullanabilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı