L letranger Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 716 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #1 MSI Afterburner'e alternatif arıyorum çünkü Radeon ile Afterburner aynı anda kurulu olunca çakışma yaşanıyor gibi geliyor, bu yüzden Afterburner'i sildim. GPU-CPU sıcaklığını, fan devrini vs. gösteren iyi bir program var mı?
MSI Afterburner'e alternatif arıyorum çünkü Radeon ile Afterburner aynı anda kurulu olunca çakışma yaşanıyor gibi geliyor, bu yüzden Afterburner'i sildim. GPU-CPU sıcaklığını, fan devrini vs. gösteren iyi bir program var mı?
Telemnar92 Picopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 385 Çözümler 2 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #2 ctrl+shift+O deneyin.
L letranger Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 716 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #3 Telemnar92 dedi: ctrl+shift+O deneyin. Genişletmek için tıkla... İşlevi ne bu kısayolun?
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 19 Ağustos 2020 #4 FPS Monitor vardı hocam deneyebilirsiniz.
Telemnar92 Picopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 385 Çözümler 2 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #5 letranger dedi: İşlevi ne bu kısayolun? Genişletmek için tıkla... Radeon'nun kendi Afterburner arayüzünü açıyor diyebilirim.
letranger dedi: İşlevi ne bu kısayolun? Genişletmek için tıkla... Radeon'nun kendi Afterburner arayüzünü açıyor diyebilirim.
L letranger Megapat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 716 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #6 Telemnar92 dedi: Radeon'nun kendi Afterburner arayüzünü açıyor diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Onu ayarlardan açıyordum. Kısa yolunu öğrendiğim iyi oldu. Burada CPU sicakligini göstermiyor. Tek sıkıntı o ama idare eder. Teşekkür ederim baran_basaran dedi: FPS Monitor vardı hocam deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Telemnar92 dedi: Radeon'nun kendi Afterburner arayüzünü açıyor diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Onu ayarlardan açıyordum. Kısa yolunu öğrendiğim iyi oldu. Burada CPU sicakligini göstermiyor. Tek sıkıntı o ama idare eder. Teşekkür ederim baran_basaran dedi: FPS Monitor vardı hocam deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.