Oyun için 1 TB HDD önerisi

1000TL'ye Exceria G2 var, bütçe çıkmıyorsa 500 GB SSD alırdım, HDD artık çağ dışı kalıyor sadece 10 TB gibi boyutlarda fotoğraf depolamak için kullanılmalı.

1300TL'ye kazıktan farksız bu.

O HDD değil SSD neden kazık olsun 1TB.

O HDD değil SSD neden kazık olsun 1TB.

Daha iyi bir model bu, DRAM var üstüne.

Yorumları iyiydi o yüzden önerdim dramlilerin daha pahalı olduğunu düşünmüstüm.

Arkadaşlar sonuç olarak elimde bu ssd var;

Daha 1.5 aylık sizce bunu satıp 1 TB'lık mı almalıyım? Önereceğiniz uygun fiyatlı varsa önerilerinizi bekliyorum. Çünkü süreler çok uzunsa HDD almanın manası yok.

Ayrıca daha 1.5 Aylık SSD bu kaça satabilirim 2. Elden?

Anakart: Gigabyte B450M K

500 civarı eder diye düşünüyorum, satıp Exceria G2 alabilirsiniz ya da bu dururken SATA SSD alabilirsiniz.

500 civarı eder diye düşünüyorum, satıp Exceria G2 alabilirsiniz ya da bu dururken SATA SSD alabilirsiniz.
Sata ssd'ler ne kadar? 1 TB pahalıdır diye düşünüyorum.

Hocam ayıptır söylemesi herkes sizin gibi zengin olsa herkes NVMe SSD alırdı biz keyfimizden mi HDD kullanıyoruz sence? Alan ihtiyacın varsa bütçen kısıtlıysa mecbur HDD alacaksın.

Hocam ayıptır söylemesi herkes sizin gibi zengin olsa herkes NVMe SSD alırdı biz keyfimizden mi HDD kullanıyoruz sence? Alan ihtiyacın varsa bütçen kısıtlıysa mecbur HDD alacaksın.

300 TL üstüne 1 TB M.2 var çünkü.Artık HDD’ler foto vb. Depolama için alınır oyunlar için değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…