Oyun için 10 bin TL'ye kadar monitor onerisi

Bütçe
10000

EmreCann4

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, genel olarak oyun oynayan birisiyim. Benim ilk monitörüm G24F-2 165 Hz 1ms Idi ama bir süre sonra tatmin etmemeye başladı, YouTube'da izlediğim bir videoda oyun için TN panel diyorlardı. TN panel de 1 ms ama renkler çamur gibi.
Oynadığım oyunlar;
CS2.
Valorant.
CS 1.6

İstediğim şey daha düşük tepki süresi, ghosting vb. olmaması, güzel düzgün uzun süreli monitör önerilerinizi bekliyorum aciliyeti vardır! Bu ay içinde alacağım.
360 Hz olursa iyi olur, yakında sistem de değişeceğim 3080, 3070, 4070 tarzı ekran kartı R7 işlemci geçmeyi düşünüyorum.

Sizce oyun ve film için TN panel mi?
IPS panel mi?

ASUS TUF VG21AQ1 monitörünü öneriyorum.

E-sporcu olmayacaksan IPS yeterli.

Hocam esporcu olmayacağım ama onlar gibi yüksek bir hedefim var bazen günde 10 saat CS2 Valorant oynuyorum aimim cidden çok sağlam fakat az da olsa monitör izin vermiyor adamların bazıları beni benden önce görüp vuruyor bu da benim için çok önemli. Sizce IPS mi TN Panelmi alayım hedeflerim yüksek yine de

ASUS TUF VG21AQ1 monitörünü öneriyorum.
Hocam 165 hz dışı 360 hz arıyorum

Sadece oyun için diyorsan ve E-sporcu gibi oynamak istiyorsan TN önerilir. Zaten E-sporcularda TN monitörde oynar çoğu. Ama film, günlük iş falanda diyorsan ve canlı renk istiyorsan IPS. TN panellerde renkler çok canlı değil, biraz soluktur. Ama Ghosting konusunda TN en iyisi.

360Hz şart mı? Çünkü genel olarak e sporcu oyuncular çok tercih ediyorlar.

Hocam şart diyebilirim 165 Hz 360 arasında fark var sadece görüş açısından diyorum adamların duvardan çıkması daha erken oluyor 360Hz'de anlık geliyor burada ms de önemli tabii ki de 360 Hz lazım 165 Hz'den tekrar 165 Hz almak mantıksız

İfadeler: WHT

Bu bütçeye 360Hz zor ama 3 tane öneri sunabilirim.

İfadeler: QTR
HZ bir yerde farkettiriyor ama en önemli unsurlardan biri olduğunu düşünmüyorum. 120 HZ ile immo 3'tüm valorant'ta mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…