Hayırlı forumlar. Tüm ekipmanlarım en az 3 yıllık ve hepsini değiştirmek istiyorum. Bütçem 15.000 TL sizce yeterli mi veya çok mu abartı? Ve öneriniz ne olur?
Şöyle düşündüm;
Klavye: 5000 TL.
Mouse: 4500 TL.
Kulaklık: 3500 TL IEM düşünüyorum kullananlar deneyimlerini belirtirse sevinirim.
Mouse pad: 2000 TL.
Koltuğun varmı varsaalacağın şeyler mantıklı ancak mouse pad i full mu yoksa sadece mouse mi seviyorsunHayırlı forumlar. Tüm ekipmanlarım en az 3 yıllık ve hepsini değiştirmek istiyorum. Bütçem 15.000 TL sizce yeterli mi veya çok mu abartı? Ve öneriniz ne olur?
Şöyle düşündüm;
Klavye: 5000 TL
Mouse: 4500 TL
Kulaklık: 3500 TL IEM düşünüyorum kullananlar deneyimlerini belirtirse sevinirim.
Mouse pad: 2000 TL
Koltuğun var mı varsaalacağın şeyler mantıklı ancak mouse pad i full mu yoksa sadece mouse mi seviyorsun
Palm tutuşTutuş belirtmemişsiniz ama atayım yine de. Tutuş belirtirseniz daha iyi yardımcı olunabilir.
Lamzu Maya X Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com AKKO MONSGEEK M1 V5 Contour Lines Black RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr IEM olarak emin değilim ama bu olabilir gibi görünüyor.TRUTHEAR x Crinacle Zero:BLUE2 Dual Dynamic Drivers In-ear Headphone
shenzhenaudio.com: professional headphone, earphone, amplifier, dac, decoder, hifi player, cable supermarket. you will find good price here.shenzhenaudio.com
Koltuk var. Full sevmiyorum
Palm tutuş
Pulsar crazylight x2 iyi midir peki yeni çıkmış sanırımTutuş belirtmemişsiniz ama atayım yine de. Tutuş belirtirseniz daha iyi yardımcı olunabilir.
Lamzu Maya X Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com AKKO MONSGEEK M1 V5 Contour Lines Black RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr IEM olarak emin değilim ama bu olabilir gibi görünüyor.TRUTHEAR x Crinacle Zero:BLUE2 Dual Dynamic Drivers In-ear Headphone
shenzhenaudio.com: professional headphone, earphone, amplifier, dac, decoder, hifi player, cable supermarket. you will find good price here.shenzhenaudio.com
Pulsar crazylight X2 iyi midir peki yeni çıkmış sanırım.