Oyun için 2.5" HDD alınır mı?

arihuseyinefe

Decapat
Yer
BURSA
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSİ Pro H610M-G DDR4 / İntel Core İ3 13100F / XPG Gammix D30 DDR4 3200MHZ 8X2 / ASUS Phoenix GT1030 GDDR5 / Kioxia Exceria G2 1TB NVME / WD Green 240GB SSD / MSİ MAG A550BN / MSİ MAG FORGE M100A /
Bu HDD alınır mı? Oyun için alıyorum GTA 5 indireceğim.
Laptop HDD'leri normal HDD'lere göre daha yavaş olduklarını söylüyorlardı ondan kafama takıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bunu alana kadar 240 ya da 480 GB SSD alın, GTA 5 gibi bir oyunu HDD'ye yüklerseniz yükleme ekranlarında çok beklersiniz.

Şu an sistemimde 500 GB HDD var 240 GB SSD almayı düşündüm ama fiyatan dolayı bu daha mantıklı geldi

Bunun benzerini 2015 de aldığım laptoptan çıkardım kasama taktım. Bi kaç oyun yükledim ve hiç birinde rahatsız edecek bir sorunla karşılaşmadım.

1736444850691.png
1736444891844.png

Bu HDD alınır mı? Oyun için alıyorum GTA 5 indireceğim.
Laptop HDD'leri normal HDD'lere göre daha yavaş olduklarını söylüyorlardı ondan kafama takıldı.
hdd almanızı tavsiye etmem şayet benim eski bilgisayar hdd ydi gta v oynarken çok zorlanıyordum onlineye giriş 10dkyi bile bulabiliyor boşuna kafanızı ağrıtmayın şuan laptop aldım ssd var çok rahat oynuyorum gta v

HDD almanızı tavsiye etmem şayet benim eski bilgisayar HDD ydi GTA V oynarken çok zorlanıyordum Online'ye giriş 10dkyi bile bulabiliyor boşuna kafanızı ağrıtmayın şu an laptop aldım SSD var çok rahat oynuyorum GTA V

240 GB SSD düşünüyordum bunu alırsam daha çok oyun yükleyebilim ya da biraz daha bütçe artırıp 500 GB SSD alabilirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı