The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 8 Ağustos 2020 #11 Red Alert 2ci Adam dedi: Gimp ile pixel art olur mu? Gimp ile pixel art olur mu veya paint 3D Genişletmek için tıkla... Paint3D'nin mantıklı bir kullanım alanının olduğunu sanmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Red Alert 2ci Adam dedi: Gimp ile pixel art olur mu? Gimp ile pixel art olur mu veya paint 3D Genişletmek için tıkla... Paint3D'nin mantıklı bir kullanım alanının olduğunu sanmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
CoderF Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2020 #12 Pixel art indirdim çok beğendim teşekkürler
Red Alert 2ci Adam Picopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer O'nun peşinde 10 Ağustos 2020 #13 CoderF dedi: Pixel art indirdim çok beğendim teşekkürler Genişletmek için tıkla... bende