Sncest Femtopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #1 4 GB RAM'im var. 4 daha alip 8 GB yapsam FPS'e katkisi ne kadar olur? Oyun oynarken %85'ini kullanıyor.
4 GB RAM'im var. 4 daha alip 8 GB yapsam FPS'e katkisi ne kadar olur? Oyun oynarken %85'ini kullanıyor.
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 1 Mayıs 2021 #2 RAM sıkıntısı çekiyorsunuz, katkısı olur elbette. 4 GB günümüz için yetersiz. Artı 2 Eksi
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.060 Çözümler 51 1 Mayıs 2021 #3 Sncest dedi: 4 GB RAM'im var. 4 daha alip 8 GB yapsam FPS'e katkisi ne kadar olur? Oyun oynarken %85'ini kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de olur. Artı 1 Eksi
Sncest dedi: 4 GB RAM'im var. 4 daha alip 8 GB yapsam FPS'e katkisi ne kadar olur? Oyun oynarken %85'ini kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de olur.
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.979 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 1 Mayıs 2021 #4 4 GB RAM üzerine ekleme yapılınca her durumda cihaz nefes alır. FPS artışı elbette olur. Windows daha stabil ve tepkiselleşir. Artı 1 Eksi
4 GB RAM üzerine ekleme yapılınca her durumda cihaz nefes alır. FPS artışı elbette olur. Windows daha stabil ve tepkiselleşir.
DARKBOX Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 712 Çözümler 10 Yer AMD Bilgisayar Topluyor... 1 Mayıs 2021 #5 Sncest dedi: 4 GB RAM'im var. 4 daha alip 8 GB yapsam FPS'e katkisi ne kadar olur? Oyun oynarken %85'ini kullanıyor. Genişletmek için tıkla... 2x4 yaparsanız sistem bir deyişle uçar. Artı 0 Eksi
Sncest dedi: 4 GB RAM'im var. 4 daha alip 8 GB yapsam FPS'e katkisi ne kadar olur? Oyun oynarken %85'ini kullanıyor. Genişletmek için tıkla... 2x4 yaparsanız sistem bir deyişle uçar.
XANTAREScN Picopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara-Yeni Doğan 1 Mayıs 2021 #6 Sncest dedi: 4 GB RAM'im var. 4 daha alip 8 GB yapsam FPS'e katkisi ne kadar olur? Oyun oynarken %85'ini kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartına yatırın parayı bence 4 GB RAM de iyidir. Artı 0 Eksi
Sncest dedi: 4 GB RAM'im var. 4 daha alip 8 GB yapsam FPS'e katkisi ne kadar olur? Oyun oynarken %85'ini kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartına yatırın parayı bence 4 GB RAM de iyidir.
LiZarD Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 489 Çözümler 4 1 Mayıs 2021 #7 RAM arttırmak FPS yükseltmez takılma donma sorunlarını ortadan kaldırır! Artı 0 Eksi
Arda Demirkıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 665 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #8 XANTAREScN dedi: Hocam ekran kartına yatırın parayı bence 4 GB RAM de iyidir. Genişletmek için tıkla... LiZarD dedi: RAM arttırmak FPS yükseltmez takılma donma sorunlarını ortadan kaldırır! Genişletmek için tıkla... Yorumlar ciddiyse bir şey demiyorum Artı 0 Eksi
XANTAREScN dedi: Hocam ekran kartına yatırın parayı bence 4 GB RAM de iyidir. Genişletmek için tıkla... LiZarD dedi: RAM arttırmak FPS yükseltmez takılma donma sorunlarını ortadan kaldırır! Genişletmek için tıkla... Yorumlar ciddiyse bir şey demiyorum
XANTAREScN Picopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 420 Çözümler 1 Yer Ankara-Yeni Doğan 1 Mayıs 2021 #9 Arda Demirkıran dedi: Yorumlar ciddiyse bir şey demiyorum Genişletmek için tıkla... Ekran kartı güçsüz ise dedim güçlü ise direk rammm. Artı 0 Eksi
Arda Demirkıran dedi: Yorumlar ciddiyse bir şey demiyorum Genişletmek için tıkla... Ekran kartı güçsüz ise dedim güçlü ise direk rammm.
LiZarD Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 489 Çözümler 4 1 Mayıs 2021 #10 Arda Demirkıran dedi: Yorumlar ciddiyse bir şey demiyorum Genişletmek için tıkla... Evet ciddi bence siz biraz bilgisayar konusunda bilgi edinip buraya mesajlar yazın bilgisayarda FPS'yi ekran kartı belirler RAM arttırma FPS artışı sağlamaz donma takılma gibi sorunlar varsa onları ortadan kaldırır ve hız kazandırır. Artı 0 Eksi
Arda Demirkıran dedi: Yorumlar ciddiyse bir şey demiyorum Genişletmek için tıkla... Evet ciddi bence siz biraz bilgisayar konusunda bilgi edinip buraya mesajlar yazın bilgisayarda FPS'yi ekran kartı belirler RAM arttırma FPS artışı sağlamaz donma takılma gibi sorunlar varsa onları ortadan kaldırır ve hız kazandırır.