6500TL'ye bir tane topladım ama pek emin değilim fotoğrafı var ve 6000TL bütçem var ona göre güzel hazır sistem önerisi yapabilir misiniz? Valorant tarzı oyunlarda 100 FPS üstü alırsa güzel olur.
6500TL'ye bir tane topladım ama pek emin değilim fotoğrafı var ve 6000TL bütçem var ona göre güzel hazır sistem önerisi yapabilir misiniz? Valorant tarzı oyunlarda 100 FPS üstü alırsa güzel olur.
6000-6500 arası çok daha sağlam ikinci el alabilirsiniz hocam. Hatta pazarlıkla RX570 ekran kartlı pcyi 7'ye kadar indirebilirsiniz. Bence acele etmeyin ekran kartsız kasa için.
6000-6500 arası çok daha sağlam ikinci el alabilirsiniz hocam. Hatta pazarlıkla RX570 ekran kartlı PC'yi 7'ye kadar indirebilirsiniz. Bence acele etmeyin ekran kartsız kasa için.
İşte hocam ben de size madem 6.000 tl para vermeyi gözden çıkardınız, o zaman alıyosanız ekran kartlı alın diye tavsiye ederim. Çünkü bir gün mutlaka valoranttan sıkılacaksınız. Başka oyun oynamak isteyeksiniz veya ilerde bu bilgisayarı satacaksınız, ekran kartsız pc de hemen hızlı satılmaz. Hiç olmadı, 6000 tl ziyan olur. Siz yorum yapan herkesi dikkate alın ve 2.el ekran kartlı alın hocam. Pişman olmazsınız.