V viciousss Yoctopat Katılım 6 Aralık 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2023 #11 Luxier dedi: 'qp pch premium v1 amd oyun bilgisayari' için arama sonuçları www.qp.com.tr 5 bin daha çıkma şansınız varsa değerlendirilmeli. Genişletmek için tıkla... Tamam SSD değişikliğiyle bu sisteme yoğunlaşacağım. Peki satıcıyı güvenilir bir satıcı olarak düşünmeli miyim İlk kez gördüğüm için soruyorum.
Luxier dedi: 'qp pch premium v1 amd oyun bilgisayari' için arama sonuçları www.qp.com.tr 5 bin daha çıkma şansınız varsa değerlendirilmeli. Genişletmek için tıkla... Tamam SSD değişikliğiyle bu sisteme yoğunlaşacağım. Peki satıcıyı güvenilir bir satıcı olarak düşünmeli miyim İlk kez gördüğüm için soruyorum.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 6 Aralık 2023 #12 QP en güvenilir yerlerden birisi hocam, aklında soru işareti kalmasın.
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.924 Çözümler 31 6 Aralık 2023 #13 viciousss dedi: Bunlar ITOPYA sitesinden belirlediğim parçalar. Ayrı ayrı noktalardan toplamaktan biraz daha pahalıya geliyor. Kendi başıma monte etme konusunda tecrübem yok açıkçası, o yüzden parçaları tek bir noktadan belirledim. Genişletmek için tıkla... Montaj dert edeceğiniz son şey olsun. Binlerce liralık zarardansa gider bir bilgisayarcıyla beraber montajlarsınız.
viciousss dedi: Bunlar ITOPYA sitesinden belirlediğim parçalar. Ayrı ayrı noktalardan toplamaktan biraz daha pahalıya geliyor. Kendi başıma monte etme konusunda tecrübem yok açıkçası, o yüzden parçaları tek bir noktadan belirledim. Genişletmek için tıkla... Montaj dert edeceğiniz son şey olsun. Binlerce liralık zarardansa gider bir bilgisayarcıyla beraber montajlarsınız.
Luxier Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 319 6 Aralık 2023 #14 viciousss dedi: Tamam SSD değişikliğiyle bu sisteme yoğunlaşacağım. Peki satıcıyı güvenilir bir satıcı olarak düşünmeli miyim İlk kez gördüğüm için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir hocam. Hayırlı olsun.
viciousss dedi: Tamam SSD değişikliğiyle bu sisteme yoğunlaşacağım. Peki satıcıyı güvenilir bir satıcı olarak düşünmeli miyim İlk kez gördüğüm için soruyorum. Genişletmek için tıkla... Güvenilirdir hocam. Hayırlı olsun.