X xexeN Hectopat Katılım 10 Kasım 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2016 #1 Merhaba. 2 sorum olacak. Oyun için kullanabileceğim en iyi ADSL modem hangisidir? Modeme göre ping süresi değişir mi ?
Merhaba. 2 sorum olacak. Oyun için kullanabileceğim en iyi ADSL modem hangisidir? Modeme göre ping süresi değişir mi ?
U Umutmeister Ziyaretçi 10 Kasım 2016 #2 Fark yok denecek kadar azdır. Asus DSL-N17U alabilirsiniz, ADSL'ye ek olarak VDSL ve Fiber ile de uyumlu.
Fark yok denecek kadar azdır. Asus DSL-N17U alabilirsiniz, ADSL'ye ek olarak VDSL ve Fiber ile de uyumlu.
X xexeN Hectopat Katılım 10 Kasım 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2016 #3 Şuan TTNET'in verdiği zyxel modem var fakat çok kötü vcsl adsl adsl2+ hepsini destekliyor fakat anlamsız derecede kötü.. Alternatif arıyorum. Değiştirmeye değer mi ?
Şuan TTNET'in verdiği zyxel modem var fakat çok kötü vcsl adsl adsl2+ hepsini destekliyor fakat anlamsız derecede kötü.. Alternatif arıyorum. Değiştirmeye değer mi ?
X xexeN Hectopat Katılım 10 Kasım 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2016 #5 Anladım teşekkürler.