Oyun için AMD mi Intel mi?

Daha fazla  
Selamlar, yeni çıkacak olan RTX 5070 ekran kartlı bir sistem toplamayı düşünüyorum. 2K monitörde kullanacağım. Daha çok oyun odaklı kullanacağım. Sizce FPS ve hikayeli oyunlar için Intel'i mi tercih etmeliyim yoksa AMD'yi mi? Modelde önerirseniz sevinirim.

Hocam bende sistem topluyorum çoğu kişiye sordum oyun için amd daha iyi dediler. İntel kurgu için falan daha iyiymiş. O yüzden amd alacağım. Sizede amd öneririm.

AMD tercih etmen daha mantikli olur. 3-4 sene sonra islemci yukseltmek istediginde platform degistirmek zorunda kalmazsin. Sadece oyun odakliysan intel almanin cok bir mantigi yok acikcasi performans acisindan. Cok cekirdekli is yuklerinde intel daha on olana cikabiliyor ama bu senin icin pek gecerli olmayacak.

Model icin butce belirtmen gerek. 2k monitor kullanacaksan alabilecegin en uygun fiyatli islemci 7500f, en guclu ve pahali islemci ise 9800x3D.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…