Oyun için AMD vs. Intel

2080 Ti demen daha kötü kendi hatanı kendin buluyorsun.

2080 Ti demen daha kötü kendi hatanı kendin buluyorsun.
Arkadaşım sen ne saçmalıyorsun ? tekrar diyorum 2080ti 1080p ryzen 7 2700x ile gtx 1060 gibi çalışıyor diyorum ve bununda arkasındayım kendi deneyimlediğim şeyemi inanayım yoksa senin burda çocukça yaptığın alıntılaramı inanayım

Sinir krizi geçirceğim, ne 9900K'miş 1080P çözünürlükte gerçekten o işlemciyi mi kullanacaksınız? Artık şu konulara onay verilmesin sadece tartışma amaçlı açılıyor.
O övdüğünüz 9900K'yi yeni çıkacak Ryzen işlemciler ile yapılan Benchmark testlerine bakarken 4K bakın.

Youtube'a inan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Nereden baksan 1060 performansı veriyormuş arada 10 FPS ya var ya yok.
İntel'den aldığın reklamı güzel yapıyorsun.

Olaya sırf fps olarak baktığın için senin gibi bir cahille daha fazla tartışmıyacam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Buda burda dursun tek çekirdekte hala intelin gerisinde ingilizcen varsa anlarsın yoksa tercüme ettirirsin

Tek çekirdek tek başına işe yarasaydı tek ve güçlü çekirdek yaparlardı.
Siz alın 2 sene sonra ağlarsınız.

Tek çekirdek tek başına işe yarasaydı tek ve güçlü çekirdek yaparlardı.
Siz alın 2 sene sonra ağlarsınız.
Yukarıda da dediğim gibi okuduğnu anlamakta güçlük çekiyorsun bence bu konuda yardım almalısın! Oyun için tek çekirdek önemlidir. Render için zaten Ryzen 7 2700X kullanıyorum çıktığı gibi de 3800X alacağım işimle alakalı olduğu için AMD kullanıyorum. Oyun içinde Intel şimdi daha anlaşılır. Oldu mu yoksa hecelere ayırarak mı yazayım anlaman için?

Hecelere ayırarak yazmana gerek yok çünkü temelden yanlışsın.
Onlarca kişinin bir arada oynadığı oyunlarda tek çekirdek çuvallar.

Burada fiyat tablosu da var Amd vs Intel, ve benchmarklar: 3800x ve 9700k fiyatına bakın bir de 3800x ve 9700k oyun bencmarklarına:
Dakika 7de fiyat tablosu, dakika 9da oyun benchmarkları. Tabi bunalar AMD'nın verilerine göre hazırlanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…