erdem3777 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 471 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Haziran 2023 #1 Elimde 4 GB RAM 32 GB eMMC Celeron N3060 işlemcili bir laptop var. Ona oyun için Android OS arıyorum, Prime OS buldum işimi görür mü veya önerdiğiniz var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2023
Elimde 4 GB RAM 32 GB eMMC Celeron N3060 işlemcili bir laptop var. Ona oyun için Android OS arıyorum, Prime OS buldum işimi görür mü veya önerdiğiniz var mı?
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #2 Android laptopta işlevsiz olabilir tavsiyem Windows 10 ltsb 2016
elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #3 Silinen üye dedi: Android laptopta işlevsiz olabilir tavsiyem Windows 10 ltsb 2016 Genişletmek için tıkla... hocam bu ghost spectreden iyi mi
Silinen üye dedi: Android laptopta işlevsiz olabilir tavsiyem Windows 10 ltsb 2016 Genişletmek için tıkla... hocam bu ghost spectreden iyi mi
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #4 elREYdeTURQUÍA dedi: hocam bu ghost spectreden iyi mi Genişletmek için tıkla... Bence evet hem ghost spetchre 3. Parti ltsb Windows un kendi işletim sistemi
elREYdeTURQUÍA dedi: hocam bu ghost spectreden iyi mi Genişletmek için tıkla... Bence evet hem ghost spetchre 3. Parti ltsb Windows un kendi işletim sistemi
elREYdeTURQUÍA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2017 Mesajlar 1.915 Çözümler 6 Yer Murcia, ES Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #5 Silinen üye dedi: Bence evet hem ghost spetchre 3. Parti ltsb Windows un kendi işletim sistemi Genişletmek için tıkla... Gizlilik olarak değil de performans olarak demiştim.
Silinen üye dedi: Bence evet hem ghost spetchre 3. Parti ltsb Windows un kendi işletim sistemi Genişletmek için tıkla... Gizlilik olarak değil de performans olarak demiştim.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #6 elREYdeTURQUÍA dedi: Gizlilik olarak değil de performans olarak demiştim. Genişletmek için tıkla... Performans olarak da iyi
elREYdeTURQUÍA dedi: Gizlilik olarak değil de performans olarak demiştim. Genişletmek için tıkla... Performans olarak da iyi
lastdarkwave Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 1.186 Çözümler 8 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / RX 470 / 16 GB DDR4 RAM / 512GB SSD + 1TB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 20 Haziran 2023 #7 elREYdeTURQUÍA dedi: hocam bu ghost spectreden iyi mi Genişletmek için tıkla... İsterseniz AtlasOS deneyebilirsiniz. En iyi modlu işletim sistemlerinden birisi ve aşırı iyi çalışıyor.
elREYdeTURQUÍA dedi: hocam bu ghost spectreden iyi mi Genişletmek için tıkla... İsterseniz AtlasOS deneyebilirsiniz. En iyi modlu işletim sistemlerinden birisi ve aşırı iyi çalışıyor.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #8 lastdarkwave dedi: İsterseniz AtlasOS deneyebilirsiniz. En iyi modlu işletim sistemlerinden birisi ve aşırı iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Atlas os uyumluluk problemi çıkarabiliyor ltsb Windows un kendi işletim sistemi
lastdarkwave dedi: İsterseniz AtlasOS deneyebilirsiniz. En iyi modlu işletim sistemlerinden birisi ve aşırı iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Atlas os uyumluluk problemi çıkarabiliyor ltsb Windows un kendi işletim sistemi
lastdarkwave Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 1.186 Çözümler 8 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B550M PRO VDH / R5 5600 / RX 470 / 16 GB DDR4 RAM / 512GB SSD + 1TB HDD / MSI MAG A600DN 600W 80+ PSU Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 20 Haziran 2023 #9 Silinen üye dedi: Atlas os uyumluluk problemi çıkarabiliyor ltsb Windows un kendi işletim sistemi Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez zaten hocam . Sizin öneriniz kesin cevap olarak verilebilir de arkadaş yine de bir eğlence olsun diye bakabilir.
Silinen üye dedi: Atlas os uyumluluk problemi çıkarabiliyor ltsb Windows un kendi işletim sistemi Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez zaten hocam . Sizin öneriniz kesin cevap olarak verilebilir de arkadaş yine de bir eğlence olsun diye bakabilir.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.400 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #10 lastdarkwave dedi: Denemekten zarar gelmez zaten hocam . Sizin öneriniz kesin cevap olarak verilebilir de arkadaş yine de bir eğlence olsun diye bakabilir. Genişletmek için tıkla... Tabiki bende öyle yapıyorum öneri alıyorum hepsini deniyorum hangisi iyiyse ondan devam
lastdarkwave dedi: Denemekten zarar gelmez zaten hocam . Sizin öneriniz kesin cevap olarak verilebilir de arkadaş yine de bir eğlence olsun diye bakabilir. Genişletmek için tıkla... Tabiki bende öyle yapıyorum öneri alıyorum hepsini deniyorum hangisi iyiyse ondan devam