3 38865 Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 106 16 Aralık 2014 #11 AduWer dedi: A10 7850K performansı; Gta 4: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AC 4 : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok Saol Kardeşim Kusura bakma senıde ugrastırıyorum ama a10 7700k yı alsam performans farkı çok fazla olurmu? Amd A10 7700K Soket Fm2+ 3.4Ghz 4Mb Cache 32Nm İşlemçi + R7 Gpu - Vatan Bilgisayar Fantastik dedi: Şakamı ? Genişletmek için tıkla... Kişisel tercihim bu yönden diyelim. technopat'ın a10 toplama rehberini izlemeni öneririm.
AduWer dedi: A10 7850K performansı; Gta 4: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et AC 4 : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çok Saol Kardeşim Kusura bakma senıde ugrastırıyorum ama a10 7700k yı alsam performans farkı çok fazla olurmu? Amd A10 7700K Soket Fm2+ 3.4Ghz 4Mb Cache 32Nm İşlemçi + R7 Gpu - Vatan Bilgisayar Fantastik dedi: Şakamı ? Genişletmek için tıkla... Kişisel tercihim bu yönden diyelim. technopat'ın a10 toplama rehberini izlemeni öneririm.
A AduWer Kilopat Katılım 13 Aralık 2014 Mesajlar 228 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Aralık 2014 #12 Ne demek amacımız yardım etmek. Oda işinizi görür ama biraz fps düşüşü olacaktır elbet. Tercih sizin.
Ne demek amacımız yardım etmek. Oda işinizi görür ama biraz fps düşüşü olacaktır elbet. Tercih sizin.
3 38865 Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 106 16 Aralık 2014 #13 AduWer dedi: Ne demek amacımız yardım etmek. Oda işinizi görür ama biraz fps düşüşü olacaktır elbet. Tercih sizin. Genişletmek için tıkla... Aralarında 100 tl kadar bi fark olduğu için 7700k yı alıcam zaten gta 4 de high da oynuyor ben biraz daha kısarım kafam rahat eder. tekrardan saol
AduWer dedi: Ne demek amacımız yardım etmek. Oda işinizi görür ama biraz fps düşüşü olacaktır elbet. Tercih sizin. Genişletmek için tıkla... Aralarında 100 tl kadar bi fark olduğu için 7700k yı alıcam zaten gta 4 de high da oynuyor ben biraz daha kısarım kafam rahat eder. tekrardan saol
Fantastik Megapat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 192 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2014 #14 Silinen üye dedi: Çok Saol Kardeşim Kusura bakma senıde ugrastırıyorum ama a10 7700k yı alsam performans farkı çok fazla olurmu? Amd A10 7700K Soket Fm2+ 3.4Ghz 4Mb Cache 32Nm İşlemçi + R7 Gpu - Vatan Bilgisayar Kişisel tercihim bu yönden diyelim. technopat'ın a10 toplama rehberini izlemeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Fps'de çok düşüş yaşarsın bence ekran kartıda almalısın kişisel tercihin bu yöndeyse bişe diyemem
Silinen üye dedi: Çok Saol Kardeşim Kusura bakma senıde ugrastırıyorum ama a10 7700k yı alsam performans farkı çok fazla olurmu? Amd A10 7700K Soket Fm2+ 3.4Ghz 4Mb Cache 32Nm İşlemçi + R7 Gpu - Vatan Bilgisayar Kişisel tercihim bu yönden diyelim. technopat'ın a10 toplama rehberini izlemeni öneririm. Genişletmek için tıkla... Fps'de çok düşüş yaşarsın bence ekran kartıda almalısın kişisel tercihin bu yöndeyse bişe diyemem
A AduWer Kilopat Katılım 13 Aralık 2014 Mesajlar 228 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Aralık 2014 #15 Bu size yetiyorsa hayırlı olsun diyelim bizde. İyi günlerde kullanın.
3 38865 Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 106 16 Aralık 2014 #16 AduWer dedi: Bu size yetiyorsa hayırlı olsun diyelim bizde. İyi günlerde kullanın. Genişletmek için tıkla... Aslında 50 tl varmış aralarında 7850 k şimdi daha mantıklı geldi saolun iyi akşamlar. Fantastik dedi: Fps'de çok düşüş yaşarsın bence ekran kartıda almalısın kişisel tercihin bu yöndeyse bişe diyemem Genişletmek için tıkla... Yani son grafiklerde veya orta grafikte oynamısım pek bakmıyorum o yüzden a10 benım için yeterli olucak diye düşünüyorum
AduWer dedi: Bu size yetiyorsa hayırlı olsun diyelim bizde. İyi günlerde kullanın. Genişletmek için tıkla... Aslında 50 tl varmış aralarında 7850 k şimdi daha mantıklı geldi saolun iyi akşamlar. Fantastik dedi: Fps'de çok düşüş yaşarsın bence ekran kartıda almalısın kişisel tercihin bu yöndeyse bişe diyemem Genişletmek için tıkla... Yani son grafiklerde veya orta grafikte oynamısım pek bakmıyorum o yüzden a10 benım için yeterli olucak diye düşünüyorum