Fro Kilopat Katılım 26 Kasım 2017 Mesajlar 347 Çözümler 1 8 Ağustos 2018 #11 Cloud 2 artık eskidi, önermenin bir anlamı olduğunu sanmıyorum. Arctis 7 gayet güzeldir, tercih edebilirsiniz. Bunun yanında Corsair VOID ve Sensheiser GSP serilerine bir göz atabilirsiniz. Yine de benim tercihim Arctis 7'den yana olurdu.
Cloud 2 artık eskidi, önermenin bir anlamı olduğunu sanmıyorum. Arctis 7 gayet güzeldir, tercih edebilirsiniz. Bunun yanında Corsair VOID ve Sensheiser GSP serilerine bir göz atabilirsiniz. Yine de benim tercihim Arctis 7'den yana olurdu.
cigneve Kilopat Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 628 Çözümler 2 8 Ağustos 2018 #12 GSP 350 Gameekstra sitesinde indirimliymiş. Alacaksanız kaçırmayın derim. Sennheiser GSP 350 7.1 Ses Kartlı Oyuncu Kulaklığı | Sennheiser | Surround Gamer Kulaklıklar Sennheiser GSP 350 7.1 Ses Kartlı Oyuncu Kulaklığı Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
GSP 350 Gameekstra sitesinde indirimliymiş. Alacaksanız kaçırmayın derim. Sennheiser GSP 350 7.1 Ses Kartlı Oyuncu Kulaklığı | Sennheiser | Surround Gamer Kulaklıklar Sennheiser GSP 350 7.1 Ses Kartlı Oyuncu Kulaklığı Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da