Oyun için Atlas OS, Windows 10 vs 11

417643

Decapat
Sistem:
RTX 3050.
R 5500.
32 GB DDR4 3200MHz RAM.

Arkadaşlar sizce en Yüksek FPS'Yi hangi sistem verir önerileriniz nelerdir?

Zaten ortalamanın üstünde bir bilgisayarınız var Windows 11 kullanmanızı öneririm en güncel. Atlas OS gibi Windows dağıtımlarını kullanmanıza gerek yok pek bir yararı olmaz.

Şimdi bir şey söyleyeceğim sadece eleştiri veya soru olarak düşünmeni istiyorum. Windows'un sağlayacağı 3-5 FPS'nin peşindesin ama geliyorsun 3050 alıyorsun nedenini sorabilir miyim? Mesela ondan çok daha ucuz olup çok çok daha fazla FPS veren ekran kartları varken piyasada. Sadece merak ettim ve eleştiri olarak yazıyorum. Çünkü 3-5FPS bile senin için önemliyse neden farklı bir tercih yapmadın? Bunu yazmamdaki amaç çok fazla bilinçsiz kullanıcı var ve 3-5 fanboyun lafına aldanıp yanlış tercihler yapıyor. Ama sen diyorsan ölsem de son sözüm NVIDIA olur o zaman bir şey diyemem.

Adam belki LoL Valorant CSGO gibi oyunları profesyonel oynuyor ve sistemin process latency ve DPC latency sürelerinde %30'a varan kısalmalarla oyundaki performansını arttırmak istiyor yani her şey FPS değil. Belki stuttering'den muzdarip, bilemeyiz. Kimseye git şu OS kur bu OS kur demedim ama en azından LTSC'den başka orijinal windows kullanmanın saçmalık olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…