A Ahmet karanin damati Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 297 25 Haziran 2023 #1 Merhaba, FIFA 22 oynamak istiyorum. 4+4 çift kanal mı yok da 1×8 tek kanal RAM mi daha fazla performans verir? FPS farkı ne olur? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2023
Merhaba, FIFA 22 oynamak istiyorum. 4+4 çift kanal mı yok da 1×8 tek kanal RAM mi daha fazla performans verir? FPS farkı ne olur?
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.899 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 25 Haziran 2023 #2 Çift kanal daha iyi.
3718Ahmet Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 788 Makaleler 1 Çözümler 5 25 Haziran 2023 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çift kanal
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çift kanal
A Ahmet karanin damati Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 297 25 Haziran 2023 #4 spriggan dedi: Çift kanal daha iyi. Genişletmek için tıkla... 4+4 RAM. İ5. 1135G7. İris Xe garpich kartı kaç FPS alırım FIFA 22 de.
spriggan dedi: Çift kanal daha iyi. Genişletmek için tıkla... 4+4 RAM. İ5. 1135G7. İris Xe garpich kartı kaç FPS alırım FIFA 22 de.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.899 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 25 Haziran 2023 #5 Ahmet karanin damati dedi: 4+4 RAM. İ5. 1135G7. İris Xe garpich kartı kaç FPS alırım FIFA 22 de. Genişletmek için tıkla... Nerden bileyim dostum kafamdan oyunumu render edeceğim? Tak gör. Çift kanal performansı daha iyi sadece.
Ahmet karanin damati dedi: 4+4 RAM. İ5. 1135G7. İris Xe garpich kartı kaç FPS alırım FIFA 22 de. Genişletmek için tıkla... Nerden bileyim dostum kafamdan oyunumu render edeceğim? Tak gör. Çift kanal performansı daha iyi sadece.
Liberteen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 2.053 Çözümler 9 Yer China 25 Haziran 2023 #6 spriggan dedi: Nerden bileyim dostum kafamdan oyunumu render edeceğim? Tak gör. Çift kanal performansı daha iyi sadece. Genişletmek için tıkla... Bu soru o kadar çok sık soruluyor ki... @Ahmet karanin damati , arkadaşın da belirttiği gibi deneyerek görebilirsiniz. Ya da sizin sistem bileşenleriyle internet üzerinde başkaları test yaptıysa onu kendinize referans alabilirsiniz.
spriggan dedi: Nerden bileyim dostum kafamdan oyunumu render edeceğim? Tak gör. Çift kanal performansı daha iyi sadece. Genişletmek için tıkla... Bu soru o kadar çok sık soruluyor ki... @Ahmet karanin damati , arkadaşın da belirttiği gibi deneyerek görebilirsiniz. Ya da sizin sistem bileşenleriyle internet üzerinde başkaları test yaptıysa onu kendinize referans alabilirsiniz.