Oyun için CPU önerisi

Anakart olarak bunu uygun görüyorum Gigabyte B450 AORUS M AMD B450 3200MHz DDR4 Soket AM4 mATX Fiyatı hem AMD soketiymiş işlemci önerilerinizi bekliyorum.

Ryzen 3. nesile kadar destekliyor size oyun için iyi ve uygun bütçeli hem işlemci hem anakart bulacağım.
Bir bakın derim oyun için güzel anakart ve işlemci. 3600 gibi güçlü bir işlemciye böyle Bit anakart 4000MHz kadar RAM desteği var.

.

.

Son düzenleme:
Beğendiyseniz ne mutlu bana. Ekran kartı arıyorsanız 5700XT ve NVIDIA tarafında da 1660'lara bakabilirsiniz RTX modellerde var lakin pahalı biraz onlar.

Beğendiyseniz ne mutlu bana. Ekran kartı arıyorsanız 5700XT ve NVIDIA tarafında da 1660'lara bakabilirsiniz RTX modellerde var lakin pahalı biraz onlar.

Elimde NVIDIA 1660 Ti 6 GB var eksik olan parçalar RAM ve güç kaynağı RAM 16 GB yapmayı düşünüyorum 3200 MHz güç kaynağı kaç Watt olmalı?

RAM DDR4 almalısınız. 2X 8 GB olursa daha iyiydir oyun performansı için. PSU olarak 600W yeterli lakin 700 ya da 750 olursa daha iyi geleceğe dönük bir sistem olur 80+ sertifikasıda olursa daha iyi.

Güç kaynağı olarak bunu buldumhttps://m.epttavm.com/item/80510371_gametech-gtp-700-700w-80-plus-gold-power-supply-pc-guc-kaynagi?gclid=EAIaIQobChMIiNvW8PuN6wIVi4BQBh37yA2UEAQYAyABEgIAAfD_BwE hem fiyatı da uygun görünüyor sizin önerileriniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…