Oyun için CPU önerisi

Bir modelin hatasıyla tüm markayı kötülemek bir önyargıdan ibaret. Böyle yaparsak tüm ASUS TUF serisini almamak gerek ekran kartı konusunda 90 derecelere çıkıyordu. Ama hala öneriliyor ASUS TUF
Hocam yapmayın, etmeyin 300-400 liraya kim 700W 80+ Bronze PSU veriyor. Attığınız PSU'yu almayın pişman olma ihtimaliniz yüksek.

Hocam F/P olarak kötümü B450 anakart sizce? 4000MHZ kadar ram desteğide var.
O fiyata gayet kötü açıkçası. Daha ucuza daha kaliteli olan ASRock B450 Pro 4 modeli tercih edilebilir. Veya biraz daha ekleyerek B550 soket anakart bile alınabilir.

Anakartlar sadece desteklediği RAM frekansına göre seçilmiyor.

Haklısınız yurt dışında yaşadığım için Türkiye fiyatlarından pek anlamıyorum lütfen kusuruma bakmayın. PSU değiştirilmeli lakin B450 anakart konusunda adım gibi eminim sitemizde kaç kişi öneriyor F/P olarak o ana kartı bir bakın.

Hocam arkadaşların yorumlarınıda dikkat atın profil statiskleri benim daha bilgili olduğum anlamına gelmez belki daha ucuz bir anakart önerirler.

Anakartta kararlıyım, PSU'yu değiştireceğim.
Hocam yapmayın ya. Anakart kaliteli değil. Buyrun bakın:

Anakart olarak en düşük ASRock B450 Pro4 öneririm.

Güç kaynağı olarakta High Power 600W Gold öneririm.

Hocam 700W daha iyi olmaz mı arkadaşın gelecekte modifikasyon yapıp yapmayacağı belli değil çünkü. 700W iyi bir markadan öneriniz var mı?

Yani bilemedim ne yapacağımı.

@Trieetz 600 Watt fazla bile gelecektir.

Ayrıca 3.500 TL bütçe ile neden Ryzen 5 3600 temelli bir sistem kurmaya karar verdiniz anlamadım. Bu bütçede Ryzen 7 3700X bile tercih edilebilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…