Oyun için Dell vs Acer laptop

arzu yunus

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba :)
3600TL net bütçem var.
Ona göre lütfen önerilerinizi bekliyorum.
Masaüstü bilgisayarım var. Ama laptop alacağım fakat çok kararsız kaldım. Çünkü bir yandan da oyun oynamak istiyorum.
Dell Inspiron 7566 B6300W81C

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne tarz oyunlar oynuyorsun? Masaüstü'nün özellikleri neler? Laptop ile ne yapmayı planlıyorsun?

Eğer laptop'u sadece ödev için falan kullanacaksan Chromebook alırsın 550TL'ye kalan bütçen ile de masaüstünü güncellersin. 1PSU 1 GPU alsan yine laptop ile alacağın performanstan fazlasını alırsın büyük ihtimal. GTX960m ile GTX960 aynı performansı vermiyor çünkü.

Ne tarz oyunlar oynuyorsun? Masaüstü'nün özellikleri neler? Laptop ile ne yapmayı planlıyorsun?

Eğer laptop'u sadece ödev için falan kullanacaksan Chromebook alırsın 550TL'ye kalan bütçen ile de masaüstünü güncellersin. 1PSU 1 GPU alsan yine laptop ile alacağın performanstan fazlasını alırsın büyük ihtimal. GTX960m ile GTX960 aynı performansı vermiyor çünkü.
Masaüstüm zaten güncel bu sene aldım.(Masaüstüm oyun amaçlı orta seviye 2017 Ocak)
Oyun amaçlı alacağım zaten ve şuan öğrenciyim.
Yurttayım evimde uzakta haftanın sadece 1 günü evimdeyim.
Bu yüzden laptopu oyun için alıyorum oynadığım oyunlar şunlar.
CS:GO
Paladins
Smite
Orc Must Die

Masaüstüm zaten güncel bu sene aldım.(Masaüstüm oyun amaçlı orta seviye 2017 Ocak)
Oyun amaçlı alacağım zaten ve şuan öğrenciyim.
Yurttayım evimde uzakta haftanın sadece 1 günü evimdeyim.
Bu yüzden laptopu oyun için alıyorum oynadığım oyunlar şunlar.
CS:GO
Paladins
Smite
Orc Must Die
Anladım, almadan önce 1050Ti'lı var mı diye bakınız yoksa seçtiğiniz de alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı