Oyun için dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
<20.000 Tl

Nami

Decapat
Selamünaleyküm. Bu yıl sınav öğrencisiyim, kazanırsam yazılım mühendisliği bölümüne gitmek istiyorum. Hem bu amaç için hem de oyunları yüksek kalite de oynamak için Max 15K-20K TL'ye diz üstü bilgisayar varsa öneri alabilir miyim?[oyunlarım cyberpunk 2077, rdr2, dying Light 1-2, NFS heat, Mafia I-II-III definitive edition, Elden Ring, GoW, Forza horizon, Horizon Zero Down, Witcher....(Bu oyunları yazmamdaki amaç ne tür sistem gerektiren oyunlara sahip olduğumu belirtmek)] tek istediğim orta ve üstü seviyede oyun oynayabileceğim ve derslerim için yeterli olabilecek bir bilgisayar.

Bütçeye biraz daha koyma imkanın varsa 3060 bakman daha iyi olur.

arkadaşında söylediği gibi biraz bütçeye koyabilirsen eğer daha uzun soluklu bir şey alırsın.
Ben yine de bütçene göre ufak bir şey önereyim

Çoğu HP hızlı ısınıyor.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Listeme ekledim. Ben alana kadar fiyatlar artmazsa bu tarz bir şey alırım. Bir de bir şey soracağım. Steam önerilen sistem bölümünde GTX yazıyor ama sizin attıklarınızda RTX var. Bunların farkı ne?

Bu bütçe ile olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…