Rehber Oyun için en iyi stok Windows 10 sürümü

Windows hala lisanslı olarak kalıyor değil mi? Tekrar lisans kaydı yapmamıza gerek yok.

Windows hala lisanslı olarak kalıyor değil mi? Tekrar lisans kaydı yapmamıza gerek yok.

90 gün deneme süresi var 90 gün sonra lisans yapmak zorundasın. LTSC sürümlerinde lisansın bittiğinde lisans yapmazsan PC otomatik olarak belirli bir süre sonra kapanıyor.

Revios 10 bile 1GB ram kullanıyor...

Crack lisans yapılabilri ama skuds dosyası indirmen lazım. Bunun için videolar mevcut ben de crack yaptım.

Hocam gamebar ve xbox bar microsoftun kendi oyunlarında(forza, minecraft vs.) gerekli değil mi?

ReviOS 10 bile 1GB RAM kullanıyor...

Yalnız bu "stok" Windows. Windows 10 Pro boşta %30-35 kullanıyor.
Custom Windows'larda RAM daha düşük olur genelde ben direkt olarak format attıktan sonra fotoğrafı çektim hiçbir servis kapalı değilken. Win defender bile açık. Bunun üstüne servisleri kapatırsan bu da 1gb tüketir.

Hocam gamebar ve Xbox bar Microsoft'un kendi oyunlarında(Forza, Minecraft vs.) Gerekli değil mi?

Bildiğim kadarı ile hayır.

Hocam nasıl yaptınız?

Forumda bunun hakkında detaylı bir konu bulunmakta bu forum yardımı ile modladım ve gayet de güzel çalışıyor.

Kurulumu internete bağlı mı yapalım yoksa kapatalım mı?

Verdiğiniz siteden yükledim kurdum ama etkinleşmiyor. Nasıl düzeltirim?

Son düzenleme:
Kurulumu internete bağlı mı yapalım yoksa kapatalım mı?

Verdiğiniz siteden yükledim kurdum ama etkinleşmiyor. Nasıl düzeltirim?
Skus adında dosya yükleyip windows'un bir bölümüne konumuna atmak gerekiyor "How to activate Wİndows 10 LTSC" yazın videolara en yeni videolara bakın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bu video ile yaptım, skus klasörüne gerekli lisans dosyalarını koymazsanız olmaz.

Son düzenleme:

Baktım oraya bir şeyler denedim yapamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…