Oyun için en iyi Windows sürümü nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selamlar, oyun için en iyi performansı hangi sürüm de alırım?
Win 7 (Ultimate)

[BGCOLOR=transparent]Win 8.1 (Pro var sanırım Ultimate yok diye biliyorum hiç kullanmadım daha önce)[/BGCOLOR]

[BGCOLOR=transparent]Win10 (Hangi sürüm olduğunu bilmiyorum. Donanım eski olduğundan dolayı desteklemeyecektir veya tam performans alamayacağım.)[/BGCOLOR]

Sistem özelliklerim;
Nvidia GT 220
AMD FX4100
8GB RAM
ASUS-1401 M5A78L-M-LX3 (Anakart)

Bilgiler yeterli midir yoksa daha eklemem gereken şeyler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sisteminde en iyi performansı en son sürüm verir. Görünüş, kullanım açısından her zaman doğru olmasa da iş performansa gelince her zaman doğrudur. Sonuçta adamlar kalibrasyon, optimizasyon gibi şeyler için güncelleme yapıyor veya yeni sürüm çıkartıyorlar.

Win10 en son en iyi sürümü hangisidir format attırırken onu söylemeliyim kişiye

İş için kullanmıyorsanız, BitLocker ile sürücü şifrelemiyorsanız Pro sürümünün size bir faydası olmayacaktır. Tam tersine daha fazla şey çalışıp sistemi yavaşlatabilir. O yüzden sizin için en ideal sürüm Home olacaktır.

Orijinal kuruyorsanız otomatik olarak en güncel sürüme güncelleyecektir en son sürümü yüklemeseniz bile.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ancak korsan olanlarda güncelleme alamıyorsunuz.
Bilgisayarcıdan format attıracağım orjinal yoksa da çoğu var diyecektir güven zor fakat korsan yüklediğini nasıl anlarım? Windows etkinleştirilemedi yazısından mı Bilgisayar>Sağ tık>Özellikler kısmın da en aşağı da yazan şeyden bahsediyorum bu yeterli olacak mıdır korsan olup olmadığına?

Aslında öyle ancak bazıları korsan kuruyor. Şahsi fikrim bilgisayarcı format atarken ürün anahtarını sonra etkinleştir seçeneğiyle atsın. Uygun fiyatlı bir siteden Windows 10 ürün anahtarı alın ve kendiniz etkinleştirin. Durmaplay'i önerebilirim, bir çok alışveriş yaptım ve moderatörlerden de birisi bu sitenin güvenilir olduğunu bir yazımda belirtmişti. Yani güvenle alabilirsiniz.
Windows 10 Professional Satın Al, PRO| 95% İndirim - DurmaPLAY

Diyelim ki korsan yaptı FPS düşüklüğü falan olur mu? Tek kullanımlık bir koda 38 TL veremem ben

Tek kullanımlık değil tekrar format attığınızda aynı PC için tekrar yükleme yapabiliyorsunuz.
Siteye girdiğimiz de tek kullanımlıktır yazdığın da sadece 1 PC için mi tek kullanımlık?

Detaylı araştırma yaptım OEM ile yapılan PC'nin ömrü kadarmış Retial olan ise sınırsızmış ben OEM kodu alayım o zaman bilgi için herkese çok teşekkür ederim konu kilitlenebilir

Tek sorunum Win7'den Win10 a nasıl sorunsuz geçiş yapmak yani OEM kodu yazan yere sorunsuzca nasıl gelirim her şeyin silinmesini istiyorum PC'den 0 tertemiz bir format istiyorum bana link atar mısınız?

Recep Baltaş ve Ali Güngör'ün videosuna baktım fakat 8.1'den geçiş yapıyorlar ben ise Win7 kullanıyorum

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…