fatih1452 Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 278 Makaleler 1 1 Ağustos 2020 #1 Şu anda Win 10 Home kullanıyorum oyunlarda kasma oluyor. Oyun için hangisinde daha çok FPS alırım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2020
KS KS fatih1452 Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 278 Makaleler 1 3 Ağustos 2020 #121 Murat5038 dedi: Yapman gerekeni yazdım zaten niye uygulamıyorsun? DDU rehberini tekralayacaksın ve altındaki iki sürücüyü kuracaksın bu kadar. [/Quote. Hocam tamam da 425.31 verdigin sürüm uyumlu degildir diyor. Genişletmek için tıkla... Murat5038 dedi: Yapman gerekeni yazdım zaten niye uygulamıyorsun? DDU rehberini tekralayacaksın ve altındaki iki sürücüyü kuracaksın bu kadar. Genişletmek için tıkla... Murat5038 dedi: Yapman gerekeni yazdım zaten niye uygulamıyorsun? DDU rehberini tekralayacaksın ve altındaki iki sürücüyü kuracaksın bu kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam her şeyi bir yeniden anlatabilir misin? Murat5038 dedi: Yapman gerekeni yazdım zaten niye uygulamıyorsun? DDU rehberini tekralayacaksın ve altındaki iki sürücüyü kuracaksın bu kadar. Genişletmek için tıkla... DDU ile kaldırırsam ekran kartı sürücüsünü tekrar kurmak zorundayım degil mi? Murat5038 dedi: Olmaz, tekrardan kaldırıp kurman gerekir. Genişletmek için tıkla... http://tr.download.nvidia.com/Windows/425.31/425.31-notebook-win10-64bit-international-whql.exe Bu Windows'la uyumsuz diyor hocam. Bir bakar mısın? Murat5038 dedi: Olmaz, tekrardan kaldırıp kurman gerekir. Genişletmek için tıkla... Hocam linke giriyorum hiçbir şey gelmiyor ekrana. Murat5038 dedi: Yapman gerekeni yazdım zaten niye uygulamıyorsun? DDU rehberini tekralayacaksın ve altındaki iki sürücüyü kuracaksın bu kadar. Genişletmek için tıkla... Şuna bir bakar mısın şunun neden oldugunu söyle sonra bakmıyosan bakma. Murat5038 dedi: Yapman gerekeni yazdım zaten niye uygulamıyorsun? DDU rehberini tekralayacaksın ve altındaki iki sürücüyü kuracaksın bu kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam düzeldi degil mi? Bari şuna bakda başka bir şeye bakma. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (52).png 43,9 KB · Görüntüleme: 68 Ekran Görüntüsü (55).png 28,2 KB · Görüntüleme: 126 Son düzenleme: 3 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
Murat5038 dedi: Yapman gerekeni yazdım zaten niye uygulamıyorsun? DDU rehberini tekralayacaksın ve altındaki iki sürücüyü kuracaksın bu kadar. [/Quote. Hocam tamam da 425.31 verdigin sürüm uyumlu degildir diyor. Genişletmek için tıkla... Murat5038 dedi: Yapman gerekeni yazdım zaten niye uygulamıyorsun? DDU rehberini tekralayacaksın ve altındaki iki sürücüyü kuracaksın bu kadar. Genişletmek için tıkla... Murat5038 dedi: Yapman gerekeni yazdım zaten niye uygulamıyorsun? DDU rehberini tekralayacaksın ve altındaki iki sürücüyü kuracaksın bu kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam her şeyi bir yeniden anlatabilir misin? Murat5038 dedi: Yapman gerekeni yazdım zaten niye uygulamıyorsun? DDU rehberini tekralayacaksın ve altındaki iki sürücüyü kuracaksın bu kadar. Genişletmek için tıkla... DDU ile kaldırırsam ekran kartı sürücüsünü tekrar kurmak zorundayım degil mi? Murat5038 dedi: Olmaz, tekrardan kaldırıp kurman gerekir. Genişletmek için tıkla... http://tr.download.nvidia.com/Windows/425.31/425.31-notebook-win10-64bit-international-whql.exe Bu Windows'la uyumsuz diyor hocam. Bir bakar mısın? Murat5038 dedi: Olmaz, tekrardan kaldırıp kurman gerekir. Genişletmek için tıkla... Hocam linke giriyorum hiçbir şey gelmiyor ekrana. Murat5038 dedi: Yapman gerekeni yazdım zaten niye uygulamıyorsun? DDU rehberini tekralayacaksın ve altındaki iki sürücüyü kuracaksın bu kadar. Genişletmek için tıkla... Şuna bir bakar mısın şunun neden oldugunu söyle sonra bakmıyosan bakma. Murat5038 dedi: Yapman gerekeni yazdım zaten niye uygulamıyorsun? DDU rehberini tekralayacaksın ve altındaki iki sürücüyü kuracaksın bu kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam düzeldi degil mi? Bari şuna bakda başka bir şeye bakma.