Oyun için Erazer Ccout 15 alınır mı?

Peki 5050 orta yuksek ayarlarda rdr2 tlou gibi oyunlarda üzermi

Bu arada şikayet var'danbiraz arastirdimda adamlar hem garantiden hem ifadeden hem laptoptan memnun degiller laptoplarda ekran yanması mavi ekran sorunlarından şikayetci olan kişiler var

Son düzenleme:
Hocam çok fazla şikayet var gamegarajlarda. Reklamı da çok yapılıyor tr markası olduğu için dikkat edin.
O bütçede 14500hx 4060 victus öneririm.

victus 16 değilse alınır

hocam şimdi farkettim gamegaraj laptop atmış arkadaş,gamegaraj markası parçaları yurtdışından alıp Türkiyede birleştirip satıyorlar ondan dolayı olabilir şikayetler.
erazerda kötü değil ama onuda alabilirsiniz
eğer istiyorsanız kronik sorun olmayan lenovo loq veya hp victuslarda bakabilirim

hocam şimdi farkettim gamegaraj laptop atmış arkadaş,gamegaraj markası parçaları yurtdışından alıp Türkiyede birleştirip satıyorlar ondan dolayı olabilir şikayetler.
erazerda kötü değil ama onuda alabilirsiniz
eğer istiyorsanız kronik sorun olmayan lenovo loq veya hp victuslarda bakabilirim

Zahmet olamassa 40k altına cok iyi olur hocam
hp konusunda bu güzel hocam ama eğer isterseniz 39200 tlye bir ryzen 7 8845hs ve 1 tb ssd olan modelde var.

isterseniz lenovo loq içinde bir araştırma yapabilirim

Çok iyi olur hocam

Hocam HP victus 15'ların 4060lari 75w mis biraz soğudum acikcasi

Bunu buldum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…