Oyun için Gamenote KB866l mi Bloody B135n mi?

The Ruh hastasi

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Aklıma Gamenote KB866L ile Bloody B135N adında 2 klavye yattı. Bu iki klavye arasında hissiyat olarak vs. pek fark var mıdır? Yeni bir klavye almayı düşünüyorum. Tam bir bütçe belirlemedim kararsız kaldım o yüzden buraya danışmak istedim. Oyun için kullanacağım. Yazı da yazdığım oluyor. Sözde oyuncu diye geçen ışıklı klavyeler ile de (örneğin: Platoon PL-476m) yazı yazarken sorun yaşamadığım için üzerine durmam gereken bir husus değil. Mekanik istemiyorum. Mekanikler, düşük bütçede genelde sesli olduğu için, ve bazı sorunları beraberinde getirebileceği için (switch basmaması vs.) bakmıyorum pek onlara. Tam bir bütçe belirleyemedim fakat bu ürünlerin fiyatları civarında başka önerilere açığım. Gerçekten değecekse bütçe biraz daha artabilir tabii.

K87' nin switch kalitesi nasıldır hocam ? Ucuz bazı mekanik klavyelerde switch kaynaklı sorunlar olabiliyormuş.

Peki Gamenote KB866l ile Bloody B135N arasından hangisini seçmek daha mantıklı olur hocam ?

K87'nin switch kalitesi nasıldır hocam? Ucuz bazı mekanik klavyelerde switch kaynaklı sorunlar olabiliyormuş.

Peki Gamenote KB866l ile Bloody B135n arasından hangisini seçmek daha mantıklı olur hocam?

Bu fiyatlardaki klavye switchleri genelde 50milyon basım ömrü oluyor. Zaten olayı hotswappble olması bozulan switchi değiştirirsin olur biter. Membranda sıkıntı olursa kenara kaldırırsın.

Peki Gamenote KB866l ile Bloody B135n arasından hangisini seçmek daha mantıklı olur hocam?

Bana göre ikisi de alınmaz Anti-Ghosting bile var mı yok mu belli değil.

K87' ye pek güvenemedim hocam. Aynı modeli farklı markalar adı altında satan çok satıcı vardı. Gamenote KB866L isimli klavyeyi sipariş ettim. Gelince deneyimlerimi paylaşırım. Bloody' den vazgeçme sebebim space tuşundaki yay sesini fazla olmasıydı.

Peki hayırlı olsun.

Peki hayırlı olsun.
Mekaniğin yeri ayrıdır sizi de anlıyorum hocam. Bende önceden mekanik red switch bir klavye deneyimlemiştim. Bu aldığım klavyenin işimi göreceğini düşünüyorum. Gelince göreceğiz.

Havit klavye sorunlu çıktı ve iade ettim. Redragon K509 Dyaus ile Bloody B135N arasından hangisi alınır ? 700-800 civarı başka önerilere de açığım. Gerçekten değecekse 1000 TL civarına da bütçemi arttırabilirim.

Peki hayırlı olsun.
Hocam Dareu EK75 nasıldır ?

Son düzenleme:
Hotswap değil önermem. EK75 Pro daha iyi 1700 TL.
Hocam Aigo A100 bana sesli geldi. Şu tak tak sesi fazla var gibi. Tuşun klavyenin gövdesine sertçe çarpmasından dolayı olan bir ses galiba tam anlatamadım. Dareu ek75' te bahsettiğim ses yok. Hot-swap olması çok önemli mi hocam ? 50M tıklama ömrü varmış sıkıntı yaratır mı ?

Bu fiyatlardaki klavye switchleri genelde 50milyon basım ömrü oluyor. Zaten olayı hotswappble olması bozulan switchi değiştirirsin olur biter. Membranda sıkıntı olursa kenara kaldırırsın.

Hot swap olması önemli, a tuşu bozuldu diyelim çıkarıp yenisi takabiliyosun veya farklı seste switchleri kullanmak istediğinde satın alıp takabilirsin. Hotswap yoksa PCB'deki switchi lehimle çıkartmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…