GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.839 Makaleler 23 Çözümler 82 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2019 #21 Mert Yigiter dedi: 2 tuştan fazlasına basamayan bir klavyeniz olursa tekrar konuşmak isterim. Genişletmek için tıkla... Hızlı hareket ettirirken takılan bir mouseunuz olursa konuşalım o halde. Ayrıca 80TL'ye bile bulunan G103'te bile 5 tuş Anti-Ghosting var.
Mert Yigiter dedi: 2 tuştan fazlasına basamayan bir klavyeniz olursa tekrar konuşmak isterim. Genişletmek için tıkla... Hızlı hareket ettirirken takılan bir mouseunuz olursa konuşalım o halde. Ayrıca 80TL'ye bile bulunan G103'te bile 5 tuş Anti-Ghosting var.
Mert Yigiter Kilopat Katılım 19 Eylül 2017 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2019 #22 GKD dedi: Hızlı hareket ettirirken takılan bir mouseunuz olursa konuşalım o halde. Ayrıca 80TL'ye bile bulunan G103'te bile 5 tuş Anti-Ghosting var. Genişletmek için tıkla... 25 liraya aldığım A4 tech mouse bile hızlı hareket ettirirken takılmıyordu öyle bir mouse varsa bilmek isterim.
GKD dedi: Hızlı hareket ettirirken takılan bir mouseunuz olursa konuşalım o halde. Ayrıca 80TL'ye bile bulunan G103'te bile 5 tuş Anti-Ghosting var. Genişletmek için tıkla... 25 liraya aldığım A4 tech mouse bile hızlı hareket ettirirken takılmıyordu öyle bir mouse varsa bilmek isterim.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 16 Şubat 2019 #23 Kulaklık ve fare.
GKD Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 5.839 Makaleler 23 Çözümler 82 Yer LTBE Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2019 #24 Mert Yigiter dedi: 25 liraya aldığım A4 tech mouse bile hızlı hareket ettirirken takılmıyordu öyle bir mouse varsa bilmek isterim. Genişletmek için tıkla... Bkz. VPRO V16 Kablolu 2000DPI Optik Gaming Mouse | ITOPYA VPRO V16 Kablolu 2000DPI Optik Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile V16 ITOPYA'da. www.itopya.com Konuyu daha fazla uzatmayalım lütfen, tartışmaya çalışmıyorum yanlış anlamayın, sadece görüşümü sundum. Buna rağmen terslenmekteyim nedense.
Mert Yigiter dedi: 25 liraya aldığım A4 tech mouse bile hızlı hareket ettirirken takılmıyordu öyle bir mouse varsa bilmek isterim. Genişletmek için tıkla... Bkz. VPRO V16 Kablolu 2000DPI Optik Gaming Mouse | ITOPYA VPRO V16 Kablolu 2000DPI Optik Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile V16 ITOPYA'da. www.itopya.com Konuyu daha fazla uzatmayalım lütfen, tartışmaya çalışmıyorum yanlış anlamayın, sadece görüşümü sundum. Buna rağmen terslenmekteyim nedense.
Mert Yigiter Kilopat Katılım 19 Eylül 2017 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2019 #25 GKD dedi: Bkz. VPRO V16 Kablolu 2000DPI Optik Gaming Mouse | ITOPYA VPRO V16 Kablolu 2000DPI Optik Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile V16 ITOPYA'da. www.itopya.com Konuyu daha fazla uzatmayalım lütfen, tartışmaya çalışmıyorum yanlış anlamayın, sadece görüşümü sundum. Buna rağmen terslenmekteyim nedense. Genişletmek için tıkla... Benimde amacım sizi terslemek değil öyle anlaşıldıysam kusura bakmayın. İyi günler
GKD dedi: Bkz. VPRO V16 Kablolu 2000DPI Optik Gaming Mouse | ITOPYA VPRO V16 Kablolu 2000DPI Optik Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile V16 ITOPYA'da. www.itopya.com Konuyu daha fazla uzatmayalım lütfen, tartışmaya çalışmıyorum yanlış anlamayın, sadece görüşümü sundum. Buna rağmen terslenmekteyim nedense. Genişletmek için tıkla... Benimde amacım sizi terslemek değil öyle anlaşıldıysam kusura bakmayın. İyi günler
BayesTV Kilopat Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 300 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2019 #26 alierdogann dedi: Hocam sen hadesin editlerini yapan değil miydin ya ? Burada gördüğüme sevindim Genişletmek için tıkla... Evet benim.
alierdogann dedi: Hocam sen hadesin editlerini yapan değil miydin ya ? Burada gördüğüme sevindim Genişletmek için tıkla... Evet benim.