gizliaadam Kilopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 418 Çözümler 1 16 Ocak 2020 #11 S50B32 dedi: binanızda kablonet alytapısı varsa kesinlikle öneriririm Genişletmek için tıkla... Maalesef yok Abdullah_Kadir dedi: Altyapın maalesef adsl neyi alırsan al çok iyi bir hız alamazsın zaten hangisi ucuzsa onu tercih et bence(hangi siteden sorguladınız?) Genişletmek için tıkla... Extranet sitesinden sorguladım
S50B32 dedi: binanızda kablonet alytapısı varsa kesinlikle öneriririm Genişletmek için tıkla... Maalesef yok Abdullah_Kadir dedi: Altyapın maalesef adsl neyi alırsan al çok iyi bir hız alamazsın zaten hangisi ucuzsa onu tercih et bence(hangi siteden sorguladınız?) Genişletmek için tıkla... Extranet sitesinden sorguladım
epochN Kilopat Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 805 Çözümler 3 16 Ocak 2020 #12 gizliaadam dedi: Maalesef yok Genişletmek için tıkla... TürkNet yönelmenizi öneririm.
gizliaadam Kilopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 418 Çözümler 1 16 Ocak 2020 #13 epochN dedi: TürkNet yönelmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Türkneti kullanmayı düşünüyordum fakat forumda falan dengesiz ping sorunu gibi şeyler gördüm.
epochN dedi: TürkNet yönelmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... Türkneti kullanmayı düşünüyordum fakat forumda falan dengesiz ping sorunu gibi şeyler gördüm.
epochN Kilopat Katılım 18 Eylül 2018 Mesajlar 805 Çözümler 3 16 Ocak 2020 #14 gizliaadam dedi: Türkneti kullanmayı düşünüyordum fakat forumda falan dengesiz ping sorunu gibi şeyler gördüm. Genişletmek için tıkla... Stabil sabit olarak kullanıyorum. Tercih sizin taibiki.
gizliaadam dedi: Türkneti kullanmayı düşünüyordum fakat forumda falan dengesiz ping sorunu gibi şeyler gördüm. Genişletmek için tıkla... Stabil sabit olarak kullanıyorum. Tercih sizin taibiki.
gizliaadam Kilopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 418 Çözümler 1 16 Ocak 2020 #15 epochN dedi: Stabil sabit olarak kullanıyorum. Tercih sizin taibiki. Genişletmek için tıkla... Anladım. Vodafone kullanan varmı ping için nasıl bir internet. Babam Vodafone kullanıcısı olduğu için baya indirimli fiyatları.
epochN dedi: Stabil sabit olarak kullanıyorum. Tercih sizin taibiki. Genişletmek için tıkla... Anladım. Vodafone kullanan varmı ping için nasıl bir internet. Babam Vodafone kullanıcısı olduğu için baya indirimli fiyatları.
Hapton Hectopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 128 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ocak 2020 #16 Kablonet kullanıyorum ama ping değeri çok fazla. TurkNet ve Superonline öneriyorum.
gizliaadam Kilopat Katılım 14 Şubat 2019 Mesajlar 418 Çözümler 1 17 Ocak 2020 #17 Hapton dedi: Kablonet kullanıyorum ama ping değeri çok fazla. TurkNet ve Superonline öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Ben süperonline ve TTnet arasında kaldım. Dsmart interneti nasıl. Forumlarda yarı olumlu yarı olumsuz yorumlar var.
Hapton dedi: Kablonet kullanıyorum ama ping değeri çok fazla. TurkNet ve Superonline öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Ben süperonline ve TTnet arasında kaldım. Dsmart interneti nasıl. Forumlarda yarı olumlu yarı olumsuz yorumlar var.
Hapton Hectopat Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 128 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2020 #18 D-Smart önermiyorum. Bazı oyunlarda hile gibi gösteriyor. @gizliaadam