Oyun için hangi Windows 10 sürümü tercih edilir?

alper9335

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İZMİR
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. Hazır bir sistem aldım 30 günlük deneme sürümü yükleniyormuş. 30 günün sonunda Windows'u aktif etmem gerekiyor. Ben sadece oyun oynamak için topladım sistemi. Oyun odaklı hangi Windows sürümü başarılı? Sürümden kastım Home mu Pro mu o anlamda soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Home yeterli olur diye düşünüyorum. Burada Pro'da hangi ek özellikler olduğu belirtiliyor. Pro'ya ihtiyaç duymayacaksanız Home kullanın.

Pro'nun Retail KEY'leri daha uyguna satılıyor 10-15TL gibi bir fiyatı var. RAM 8GB ise Pro yükle geç.

Peki deneme sürümünden sonra hangisini yüklersem Windows direkt o sürüme mi geçiyor. Atıyorum Home key aldım ve etkinleştirdim, daha sonra bir şey yapmama gerek var mı yoksa direkt Home kuruluyor mu?

Ben win 10 pro kullanıyorum gayet memnunum, Pro kullanmanızı tavsiye ederim. Home düşük özelliklere sahip Pro ise daha dolu bir içeriğe öyle düşünün. Ama illa ki Home kullanmak istiyorsanız her türlü işinizide görür.

Peki Windows Pro key aldıktan sonra etkinleştireceğim etkinleştirdikten sonra yapmam gereken bir şey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…