Oyun için hazır bilgisayar önerisi

Son düzenleme:
Abartmayalım 1.800 gibi fiyata 2. el 970 li bir pc toplarsn.
Ben 2. El demedim .
haklısın
AMD Raven Ridge Ryzen ™ 3 2200G 3.5GHz, 8GB DDR4 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - KARNE FIRSATI bunu almayı düşünüyorum ama 2 soru sorucam işletim sistemini nasıl yapıcam ve gta5 pubg gibi oyunları orta yada ortanın bi üstünde oynayabilirmiyim?
Hayır. En fazla 1600 çözünürlükte, low ayarda oynatır.
Düzgün oyun keyfi istiyorsan RX 570 olacak en az.
2500-3000 aralığında bulursun.
 
haklısın
AMD Raven Ridge Ryzen [emoji769] 3 2200G 3.5GHz, 8GB DDR4 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - KARNE FIRSATI bunu almayı düşünüyorum ama 2 soru sorucam işletim sistemini nasıl yapıcam ve gta5 pubg gibi oyunları orta yada ortanın bi üstünde oynayabilirmiyim?
Bu sistemde ekran kartı dahili bir şekilde fakat internetteki R3 2200g testlerine kanma. Daha doğrusu dikkatli bak. APU sistemlerde önemli olan RAM'dir. APU için en uygun RAM 16 GB (2×8). En kötü ihtimal 8 GB (2×4) RAM almalısın. İki kata varan bir performans farkı olucaktır.

Veee..... Dahili ekran kartlarının en iyilerindendir Vega 8 (R3 2200g içindeki kart). Fakat Pubg'de 1080p oynuyosan mucize bekleme.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı