Oyun için hazır sistem önerisi

Efendim sizin dediğiniz şeyler her monitörde geçerli midir ASUS'un bilginiz var mıdır bende yok mesela şu anda o sorun.

Hocam bir de Mantis 6700XT sistemine baktığımda 6700XT ekran kartı PCI-E 4.0 olan bir ekran kartı iken bu hazır sistemde kullanılmış olan A320 anakart PCI-E 3.0. Bu anakart ekran kartının performansını kısıtlamaz mı ? Şahsen ben 800 lira fazla verip B550 almayı tercih ederim.

Ben sayamıyorum pixselleri efendim sayabiliyorsanız gelin evime beraber sayalım kaç pixsel olduğunu teşekkürler.

Evet b550 yapmalisin knk ramler 3600 bide.

Efendim sizin dediğiniz şeyler her monitörde geçerli midir ASUS'un bilginiz var mıdır bende yok mesela şu anda o sorun.
Sizde olmaması arkadaşta da olmayacağı anlamına gelmiyor işte. Sorun yaşayıp forumlarda kullanıcılardan şikayet ve yorum görüyoruz o yüzden söylüyorum. Lenovo G24-20 ise sorun yaşanmayan bir monitör neredeyse. Bu forumda ilk satışa açıldığı andan itibaren (efsane kasım zamanı) bir kaç kişi bilmeden araştırması azken aldık ve kullanmaya başladık sadece bir arkadaşa açık kutu gönderildi o da değişim sağladı hemen diye hatırlıyorum. Webdenal sitesi de çok uzun zamandır bu sektörde hiç bir sorun yaşatmaz kargo vb. konularda.

ASUS yetkili servis diye bir şey yok değil mi efendim.

Bendede aynı sistem var b550 akar ona bende b450m-k vardı. Bende Asus rog B550-f aldım.

Performans kaybı 2-3 fps'den fazla olmaz. Ama elde bütçe varsa B550 öneririm.

Monitör için 4K bütçem var demişsiniz,Lenovo G24-20 daha iyi bir seçim olur.
IPS panel,0.5 ms,sRGB desteği var(%99).
144 Hz,OC ile 165 Hz e çıkabiliyor.
AMD FreeSync
HDR
NVİDİA G-Sync
Mavi Işık Filtresi
AMD FreeSync Titreşim Azaltma
Pivot
özellikleri var.
Hepsiburada da indirime girmiş :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…