Hepinize merhabalar arkadaşlar, bugün bu konuda Seagate'in dümdüz Barracuda disklerinin neden alınmaması gerektiğini anlatacağım. Forumda neredeyse her HDD önerisi konusunda gördüğüm bir HDD. Önerenlere neden alınmaması gerektiğini sürekli anlatıyorum. İşte ben de artık bir konu ile neden...
WD Elements 1 TB taşınabilir HDD aldım ben de yaklaşık 1 hafta önce. İyi ki almışım diyorum. Laptop hafızası 512 GB SSD yani büyük boyutlu oyunlar aynı anda kurulu olmuyordu bilgisayarımda. Şu anda Forza Horizon 5, GTA V gibi oyunları dilediğim zaman depolama problemi olmadan oynayabilmek gerçekten mükemmel hissettiriyor. Laptopumu çoğu zaman ders, film-dizi gibi amaçlarla kullandığım için oyunları 1 TB taşınabilir HDD'de tutup dilediğim zaman takıp oynayabilmek gerçekten çok iyi hissettiriyor.
Vallahi hocam geçenlerde Samsung 870 aldım. 1TB. 2300₺ verdim 12 taksit ile kafam aşırı rahatladı. Forza açıyorum tak GTA 5 açıyorum tak. Ama ben beklerim zaman sıkıntı değil derseniz HDD de kullanılır. Oyunları taşıyorum misal taşıması falan da bir tık rahatlatıyor sizi.