Oyun için HDD önerisi

564803

Hectopat
Oyun yüklemek için yüksek depolaması olan bir HDD önerir misiniz? Oyunların geç açılması benim için sorun değil. İnternette dolaşırken şu HDD'yi buldum, sizce nasıldır? En sonda güvenlik diski olduğunu söylüyor ama sorun çıkarmaz diye düşünüyorum, yoksa çıkarır mı, sata diski mi almam gerekli? Yine de sizlere sorayım dedim.

Oyun yüklemek için yüksek depolaması olan bir HDD önerir misiniz? Oyunların geç açılması benim için sorun değil. İnternette dolaşırken şu HDD'yi buldum, sizce nasıldır? En sonda güvenlik diski olduğunu söylüyor ama sorun çıkarmaz diye düşünüyorum, yine de sizlere sorayım dedim.

Bildiğim kadarıyla kaliteli ve sorun yaratmayacak bir model ama bunun yerine aynı bütçede 2 TB bir M.2 SSD almak daha mantıklı değil mi hocam? İnternet kafe vs. işletmiyorsanız 4 TB gereksiz zaten.

Bildiğim kadarıyla kaliteli ve sorun yaratmayacak bir model ama bunun yerine aynı bütçede 2 TB bir M.2 SSD almak daha mantıklı değil mi hocam? İnternet kafe vs. işletmiyorsanız 4 TB gereksiz zaten.
Aynı bütçede nasıl olur da 2 TB bir M.2 SSD alabilirim? Büyük ihtimalle bilinmeyen bir markadan bahsediyorsunuzdur.

Aynı bütçede nasıl olur da 2 TB bir M.2 SSD alabilirim? Büyük ihtimalle bilinmeyen bir markadan bahsediyorsunuzdur.

Hocam bu fiyatlara kaliteli M.2 ssdiler var bence SSD almak daha mantıklı her açıdan oyun için HDD artık yetersiz kalıyor

Oyun yüklemek için yüksek depolaması olan bir HDD önerir misiniz? Oyunların geç açılması benim için sorun değil. İnternette dolaşırken şu HDD'yi buldum, sizce nasıldır? En sonda güvenlik diski olduğunu söylüyor ama sorun çıkarmaz diye düşünüyorum, yoksa çıkarır mı, SATA diski mi almam gerekli? Yine de sizlere sorayım dedim.

Pazarama bu daha iyi.

Aynı demişim yanlışlıkla yakın bütçede diyecektim kusura bakmayın. DRAM olmayan bir SSD ama oyun yükleme kısmında hiçbir fark olmaz hocam.

Hocam bu fiyatlara kaliteli M.2 ssdiler var bence SSD almak daha mantıklı her açıdan oyun için HDD artık yetersiz kalıyor
Pekala, önerir misiniz bir tane söylediğiniz M.2 SSD'lerden?

Aynı demişim yanlışlıkla yakın bütçede diyecektim kusura bakmayın. DRAM olmayan bir SSD ama oyun yükleme kısmında hiçbir fark olmaz hocam.

Ben nerden bileceğim bu arkadaşın sorun çıkarmayacağını? Ve benim zaten kullandığım bir M.2 SSD'im var. Normal SSD önerirseniz daha iyi olur.

Pekala, önerir misiniz bir tane söylediğiniz M.2 SSD'lerden?

Ben nereden bileceğim bu arkadaşın sorun çıkarmayacağını? Ve benim zaten kullandığım bir M.2 SSD'im var. Normal SSD önerirseniz daha iyi olur.

Hocam bence M.2 alın önerim yoksa SATA'ların da okuma yazma hızları düşük

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı